Mircea Rednic îl parafrazează pe Borcea. Ce a spus


Mircea Rednic s-a săturat de atacurile care apar în presă în ultima perioadă și a avut un mesaj dur pentru cei care inventează știri despre echipa din Ștefan cel Mare. De asemenea, el a vorbit despre meciul de mâine, dar și despre obiectivul din acest sezon.

”Legat de lot nu avem niciun accidentat, au revenit jucătorii suspendați, Damian se antrenează cu grupul, el va reintra 100% până la întreruperea din martie. Suntem interesați să luăm punctele, să terminăm campionatul regulat cu o victorie, nu o să fie ușor, Chiajna s-a mobilizat foarte bine contra noastră, jucătorii care au mai evoluat pe la Dinamo de acolo vor fi motivați, așa e, ți se umflă mușchii, ți se ridică părul pe spate.

Nu știu dacă voi mai intra cu două vârfuri. Vreau ca toată lumea să joace.

Ești profesionist, ești plătit, trebuie să fii motivat. Suntem în play-out, ce mai vreți? Lăsați-ne să ne pregătim pentru sezonul viitor. Veniți cu articole despre Alexander, noi l-am trimis, se va prezenta la Apel. Sper să-și rezolve problema ca în două, trei meciuri să debuteze la Dinamo.

Am 10 jucători sub 21 de ani în lot plus încă 5 cărora le-am dat posibilitatea să meargă să joace la alte echipe. Noi ținem cont de regulamentul de anul viitor.

Prima poziție în play-out nu este un obiectiv. Noi suntem interesați ca în acest moment jucătorii care au venit târziu să fie la 100%, lucrăm la omogenitate. Nu-i ușor de lucrat la moralul jucătorilor, aveau prime în contract dacă te calificai în play-out, încă mai au prime anul acesta în play-out, de la anul nu vor mai avea”, a declarat Mircea Rednic astăzi într-o conferință de presă.

-->
Previous Mircea Rednic, nouă declarația despre Gnohere. Mesaj pentru Gigi Becali
Next Rednic a dezvăluit ce face dacă se întâlnește diseară cu Mircea Lucescu.

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *