Mircea Rednic îl face praf pe Gnohere. Ce mesaj are pentru ultrașii din Tei


Fostul antrenor al lui Dinamo, Mircea Rednic, l-a ironizat pe fostul său elev, Harlem Gnohere, care a ales în trecut să meargă de la echipa din Ștefan cel Mare la FCSB. ”Puriul” tocmai l-a transferat pe Ante Puljici la echipa pe care o pregătește în Arabia Saudită, Al Faisaly, deși fundașul se spunea că formația lui Gigi Becali s-a înțeles deja cu jucătorul.

„N-am avut nicio problemă că n-ar veni. Mi-a spus că vine şi ştiam că e om de cuvânt. Nu uită că l-am ajutat în momentele grele. El era după o accidentare foarte grea, la ligamentele de la genunchi, şi nu prea juca în Belgia. Aşa că l-am luat la Dinamo.

Pot spune că i l-am furat Stelei. Chiar mă bucur acum, că tot mă contestau chiar şi cei din galeria dinamoviştilor, marii ultraşi din Tei. Eu n-am influenţat jucătorii niciodată. A fost dorinţa lor. N-avem nicio treabă, nici eu, nici fata mea. Puljic a zis că nu vrea la Steaua, a zis că vrea la mine. «Bizonul» a zis că vrea la Steaua, că vrea performanţă. De când e el acolo, am văzut ce performanţă au făcut. Au luat vreo două campionate şi nu ştiu câte alte cupe”, a declarat Mircea Rednic.

-->
Previous Gică Hagi: ”Nici prea mult respect nu este bun”. La ce se referă
Next Motivul INCREDIBIL din cauza căruia Filip nu prinde lotul la Split

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *