Mircea Rednic îl DISTRUGE pe Șumudică. Ce a spus


Mircea Rednic nu a trecut cu vederea declarațiile acide pe care le-a făcut Marius Șumudică astăzi la venirea în România.

”N-am urmărit ce a spus Șumudică, nu știam ce de am atâtea apeluri. Dacă nu era Mircică și Dinamo Șumibet nu ar fi luat niciodată campionatul. Rămânea doar cu pantalonii jos și cu pusul în genunchi dacă nu era Mircică. Ar trebui să-i mulțumească lui Cerniauskas care înainte de fiecare meci avea dureri de cap și de spate. Când îl vedea pe Alibec i se făcea rău, dădea gol Alibec și de pe banca de rezervă. N-am ce să dezvolt. Să nu uite că a ajuns campion cu Dinamo datorită lui Mircică”, a declarat Mircea Rednic.

Ce a declarat Marius Șumudică:

„Sper să rămân cât mai mult (n.r. în Arabia Saudită). E foarte greu acolo. Când pierzi un meci, două… praf de mers. L-aţi văzut pe Mircea, s-a întors repede. Nu că tiroida, că… s-a întors, că nu mergea. Şi i-au zis, du-te Mircică! Că nu te aşteaptă nimeni. Probabil asta o să îi spună şi lui Şumudică când nu merge treaba. În fine, nu mai vreau să mai intru în alte amănunte cu fostul meu coleg de echipă şi fostul meu antrenor, care de câte ori are şansa, încearcă să înţepe pe toată lumea. Şi Dumnezeu îţi mai dă câte o pălmuţă.

Nu ştiu, eu nu am vorbit absolut nimic. Am văzut că pe la conferinţele de presă comentează că de ce mi-a fost rău, că ce buget am avut eu şi nu a avut el, altele de genul ăsta. Nici nu mă interesează, nu am nicio treabă Îi doresc baftă domnului Mircea Rednic, este unul dintre antrenorii titraţi, unul dintre managerii din România…. cred că singurul manager din România la ora actuală care face şi desface şi la transferuri şi peste tot. A găsit cred că şi mediul propice în momentul de faţă.

Să dea Dumnezeu să prindă playoff-ul, ceea ce îşi doreşte foarte mult,împreună cu fata dânsului, cu care lucrează foarte bine în ultimul timp. Ce să facem? Trebuie să ne apucăm să aducem familiile aproape de fotbal, pentru că am văzut că asta este reţeta succesului în ultimul timp. Şi i-am bătut şi când au băut până la 7 dimineaţa (n.r. Astra – Dinamo 4-2, în finalul sezonului 2015-2016). Băuse Moraes vreo 18 beri săracul, şi a dat şi gol. Mai bine ciocul mic, Mircică, vezi-ţi de treaba ta. Şi nu mai vorbi nici de Luţu, nici de Şumudică, nici de Dică, nici de…

El e un băiat abil, un băiat pe care îl duce capul şi face glume. Şi crede că le ştie pe toate. Dar, deocamdată, în ultimul timp… puncte, puncte”, a spus Şumudică astăzi la revenirea în ţară.

Citește și:

Lupu e avocatul lui Rednic. I-a dat replica lui Șumudică pe același ton ironic

Previous Ce spune Mircea Rednic despre oferta din trecut a lui Nistor de la FCSB
Next Șumudică, replică DURĂ pentru Rednic

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *