Mircea Rednic îl distruge pe Prunea: „Un papagal”


Mircea Rednic a explodat la adresa lui Florin Prunea. Fostul președinte al lui Dinamo îl tot acuză pe antrenorul roș-albilor că ia comisioane din transferuri.

Rednic l-a făcut praf pe Prunea: „La Tomas s-a dat 1.000 de euro comisioane, nu ajung nici de o masă. Nu sunt bani mulți. Nici Prunea nu știe, e un papagal, vorbește de 10-12.000. A fost președintele clbului, dar nu a trecut pe la club. Putea să meargă la contabilitate să ceară. Dacă el vine o hârtie și zice că Luana a luat 10.000, eu îi dau 100.000! Îi dau posibilitatea să facă bani. 150.000 îi dau, dacă fiica mea a luat bani de la Dinamo!

Nu se poate așa ceva, fără să vii cu dovezi, numai prostii spune! Am avut proces cu el, dar nu am văzut proces în care să nu audiezi martorii. O să facem recurs, până se face dreptate. Îl dau judecată și în Belgia. Nu îl lăsăm, vine și acuză fără să aibă dovezi. Domnule Prunea, vine cu hârtii, cu dovezi! Rednic a luat bani să luăm licența și tot Rednic e cel care căpușează. Vino, Prunea, și ia banii! Nu-l mai băgați în seamă! Rednic și Luana nu au nevoie de comisioane. AM mers la Iași, de 15 etape nu câștigau niciun meci. Nu era normal să aduc jucători? I-am adus pe Luckassen, Grădinaru, Linas. Am greșit cu Habibou, care s-a accidentat. Am adus 5 jucători, care au demonstrat în continuare”.

Citește și:

Rednic înaintea partidei cu Rapid: Abordăm meciul la victorie

-->
Previous Peluza Sud nu va participa la derby-ul cu Rapid
Next Un nou jucător s-a accidentat + unul incert

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *