Mircea Rednic îl desființează pe Mihai Stoica. Cum l-a poreclit


A început OFICIAL războiul dintre Mircea Rednic și oamenii de la FCSB. „Puriul” nu l-a iertat pe Mihai Stoica și i-a dat replica directorului sportiv de la FCSB.

„Prima oară am venit când s-au schimbat 18 jucători, 2006 – 2007. Am luat campionatul, am trecut în primăvara europeană. Cu ce echipe am fost în grupe. Cu Leverkusen, Bruges, Tottenham, Besiktas. Asta o spun pentru Luțu 2 de la Steaua, ca să o ştie. Vă daţi seama cine e că spunea că un jucător de acolo are mai multe jocuri în Europa decât de mine ca antrenor.„, a declarat Mircea Rednic.

„Eu îl respect pe Mihai Stoica. M-am întâlnit și ieri la meci. Am fost întrebat de chelner dacă poate să vină la masa mea și i-am zis că n-am nicio problemă. Dar n-a venit, a rămas pe terasă. Nu i-am făcut niciodată rău, dar chiar îl apreciez. Dar m-a deranjat un lucru, pentru că el când spune ceva chiar argumentează. Aici m-a deranjat că m-a comparat cu Gnohere. Am avut mai multe meciuri și am avut cu echipe adevărate. Nu mă interesează FCSB, mă interesează Călărași. Alexa e ambițios. Până la FCSB mai e timp”, a mai spus Rednic.

Totul a pornit de la o afirmație făcută de oficialul celor de la FCSB, care îl viza pe Harlem Gnohere, dar care făcea referire și la noul antrenor al „câinilor”.

„Gnohere are meciuri în cupele europene câte are Rednic în toată cariera lui. A marcat cu Lazio și în tur, și în retur. La anul va deveni probabil al doilea marcator în cupele europene pentru FCSB, după Lăcătuș. Deci a făcut câte ceva. Rednic are multe merite. Poate vorbi, dar vorbesc și unii care n-au nicio treabă”, a spus MM Stoica.

Citește și:

Rednic, fabulos: ”Tot la Strâmbul ați ajuns”. Mesaj CLAR pentru jucători

-->
Previous ANUNȚ Rednic: ”Am vrut să cumpăr Dinamo”. Cu cine a vorbit
Next Rednic, fabulos: ”Tot la Strâmbul ați ajuns”. Mesaj CLAR pentru jucători

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *