--> -->

Mircea Rednic îl ataca dur pe Mirel Rădoi


-->
Mircea Rednic a comentat decizia lui Mirel Rădoi de a nu-l mai convoca la națională pe Deian Sorescu, după ce în etapa anterioară din preliminariile CM 2022, jucătorul lui Dinamo a evoluat titular cu Islanda și Macedonia de Nord și a intrat pe final cu Liechtenstein.

„Deian a avut ocazii (n.r. cu UTA, 2-2) a dat gol, pasă de gol, ce pot să-i reproșezi? N-ai ce! Sunt surprins că n-a fost chemat la echipa națională, chiar nu mai înțeleg. Și după aia ne mirăm că suntem în situația asta.

Aici tot timpul sunt încercări. Păi, stai, măi frate, când ai un jucător care a jucat două meciuri bune, a fost și titular, a și intrat bine, chiar nu mai înțeleg, deodată nici măcar rezervă nu-l mai iei? Aduci alții noi, iar facem experimente, în situația în care suntem noi?

Gândește-te și la jucători, cum se simt ei! Era titular, n-a jucat rău, după aia nu-l mai chemi? Normal că e afectat. Și noi, ca club, suntem afectați, pentru că ne bazam [pe asta] și merita. Se vede că e un jucător care face diferența. În plus, e polivalent, poate să joace lateral stânga, dreapta, poate să joace fundaș dreapta dacă ai nevoie de el.

Ca o constatare. Noi tot schimbăm de când a venit Mirel. Dacă n-ai omogenitate în echipă, n-ai cum să ai rezultate. Ok, o să batem iar Armenia sau cine e și o să fim fericiți.

Cu Germania, normal nu ai nici o șansă la felul în care joacă acum. S-au schimbat multe acolo, cu noul antrenor. Armenia e meciul decisiv, acolo ai o șansă. Dar dacă pierzi cu Germania și Armenia câștigă, se duce la… câte puncte de noi? Întrebați-i pe Mirel și pe cei care sunt acolo. Preocuparea mea e Dinamo”, a declarat Rednic.

Citește și:

Savatie Baștovoi: ”Totul ne împinge spre ziua în care terorismul roșu se va declanșa”

-->
Previous Cu cine a vorbit Nicolae Badea pentru a veni la Dinamo
Next Antrenorul Aradului deranjat de arbitraj

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.