--> -->

Mircea Rednic îl amenință pe Iuliu Mureșan


Mircea rednic despre Mureșan
-->
Fostul antrenor al lui Dinamo, Mircea Rednic, a avut o reacție „acidă” la adresa lui Iuliu Mureșan, după ce acesta a avut astăzi o declarație care nu a fost pe placul „Puriului”.

„Îi transmit lui Iuliu Mureșan să-și vadă de echipă, ca să nu încep eu să vorbesc!”, a spus Mircea Rednic, în exclusivitate, pentru FANATIK.

„Ca să fiu sincer, și acum plângem după punctele pierdute cu Mircea Rednic. Și am pierdut o gramadă…Nu am luat decizii de la început pentru că am zis că nu e bine să producem vreun scandal intern. Dar totuși trebuia intervenit, deoarece nu se mai putea.

Ce a declarat Mureșan

Și eu am vrut să plec de la Dinamo. După demiterea lui Mircea trebuia făcut un șoc total. Eu am vrut să plec pentru că eram dezamăgit de niște jucători. Noi am făcut eforturi considerabile ca să ținem echipa pe linia de plutire, dar unii jucători nu ofereau nimic față de ceea ce ne așteptam de la ei. Ce voiați să fac? Am gândit că, poate dacă plec și eu de la Dinamo, atunci se va produce cu adevărat un șoc total. Însă am fost convins să rămân, iar acum nu îmi pare rău.

Lucrurile au început să se miște și eu cred că noi vom urca în clasament și peste locurile de baraj. Am mare încredere în lotul actual”, a declarat Iuliu Mureșan pentru Prosport.

Ce a declarat Rednic la plecare

„Mă duc la Săftica. Îmi iau lucrurile, predau totul și plec. Îmi văd de viața mea! Doar nu o să stau acum să mă rog de Mureșan să rămân la Dinamo.

Este surpriza vieții mele, nu credeam vreodată că mi se poate întâmpla așa ceva. Vreau să văd și ce-mi propun ei ca să reziliem, pentru că eu nu am semnat nimic.”

Citește și:

USR îl acuză pe Dan Puric: ”Pro-Putin”

-->
Previous Iuliu Mureșan: „Suntem cu banii la zi”
Next S-a dat verdictul: "Penalty, e clar"

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.