Mircea Rednic e la București și negociază cu Nicu Badea


Conform GSP, Mircea Rednic se află la București și urmează să intre în negocieri cu Nicolae Badea, omul care conduce din umbră Dinamo. Badea dorește să afle de la Rednic care sunt pretențiile sale pentru a prelua postul de antrenor principal al formației din Ștefan cel Mare.

Tehnicianul este liber de contract din aprilie, după despărțirea de Viitorul, actuala Farul Constanța. „Puriul” a mai antrenat Dinamo în patru mandate, ultima dată în 2018-2019. Cu Mircea Rednic pe bancă Dinamo a câștigat ultimul titlu de campioană, în sezonul 2006-2007.

Miercuri, s-a vehiculat că Mircea Rednic ar fi refuzat propunerea de a veni la Dinamo din cauza prezenței lui Iuliu Mureșan la club. Rednic și Mureșan, actualul administrator special de la Dinamo, au colaborat în trecut la CFR Cluj, iar relația dintre ei a rămas tensionată după scurta experiență din Gruia a tehnicianului.

Chiar și așa, „Puriul” e dispus să treacă peste vechile diferende cu Iuliu Mureșan. Întâlnirea cu Nicolae Badea va fi crucială în decizia „Puriului” de a reveni, sau nu, la Dinamo.

Citește și:

ROMÂNIA FRUMOASĂ Un castel de o frumusețe răpitoare

 

-->
Previous Jucătorii lui Dinamo făcuți praf
Next Detalii despre negocierea dintre Dinamo și Bergodi

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *