--> -->

Mircea Rednic e dur: ”Bătaie de joc”


-->

Poli Iași a remizat astăzi cu Viitorul Constanța, 1-1 și situația lui Dinamo este tot mai grea în clasament, fiind pe locul 13, cu 21 de puncte, în timp ce moldovenii sunt pe 12, cu 23 de puncte. Rednic însă este enervat de situația de față din Liga 1, mai ales că în această seară team managerul celor de la Universitatea Craiova, Lucian Pretorian, este și el infectat.

”Noi nu suntem play-off, suntem play-out! Putem să prelungim sezonul. Mi se pare normal ca în ultimele două etape să se dispute toate jocurile în același timp. Cel mai corect este ca Dinamo să urmeze programul normal. Nu facem programul să favorizăm pe unii sau pe alții, trebuie să fie fair-play pentru toată lumea. Nimeni nu vrea jucători pozitivi, dar există niște reguli pe care trebuie să le respectăm.

Nu puteai să eviți lucrul ăsta, uitați câte contaminări sunt în țară. Unii nu respectă regulile, uitați ce se întâmplă la mare. Așteptăm să moară un jucător ca să luăm decizia corectă? Nu vorbim de întreruperea play-out-ului, dar nu trebuie să ne jucăm cu acest virus. Ne batem joc de campionatul ăsta, dar și de celălalt campionat.

Bătaie de joc! Tot spuneam că ne uităm la campionatele puternice: Belgia, Olanda și Franța au întrerupt sezonul. Italia, Spania și Germania au alte condiții, au bani. Noi ne chinuim și vedeți ce se întâmplă. Se amână meciuri, e bătaie de joc”, a declarat Mircea Rednic.

Citește și:

Dinamoviștii au ajuns până la Ludovic Orban! Gestul lui Il Luce

Previous Tamaș la Rin astăzi. Deznodământul discuțiilor
Next ULTIMA ORĂ Alt jucător infectat de la Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *