Mircea Rednic e din nou sponsor la Dinamo


Antrenorul lui Dinamo, Mircea Rednic, are de gând să ofere o primă din partea sa, aproximativ 20.000 de euro, pentru cel puțin 4 puncte în următoarele două etape, cu Rapid și cu Sepsi, plus calificarea în Cupă, contra Argeșului.

Acesta își încalcă practic cuvântul, chiar dacă o va face în folosul jucătorilor, în cazul în care formația roș-albă va începe remontada în campionat.

În momentul în care a fost prezentat cu ocazia debutului celui de-al 5-lea mandat în Ștefan cel Mare, chestionat de jurnaliști, „Puriul” a transmis că nu va mai băga mâna din nou în buzunarul propriu pentru a le oferi bonusuri, de la el, jucătorilor săi, așa cum obișnuise în ediția 2018/2019.

„Gata, nu mai fac asta! Am dat, apoi au venit «Salvatorul» și «Iuda» să mă acuze că fac, că dreg. Ca întotdeauna, Rednic e de vină”, a comentat antrenorul, făcând referire la diverse acuzații, vechi de doi ani, emise de Ionuț Negoiță și Bogdan Bălănescu.

Conform surselor GSP, având și confirmare oficială, Mircea are de gând să strângă un calup de trei meciuri, iar dacă rezultatele vor fi cele dorite de el însuși, atunci are de gând să premieze componenți lotului cu un bonus de 20.000 de euro!

Citește și:

Ministerul Sănătății: de luni va trebui certificat verde pentru aproape orice activitate şi la intrarea în instituţiile publice

Previous Ultimul gest al lui Cristi Borcea
Next Iuliu Mureșan a recunoscut anumite tensiuni la echipă

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *