Mircea Rednic, dur: ”Ar trebui să plece”


Mircea Rednic a comentat astăzi după meciul cu Gloria Buzău, terminat 3-2 pentru Dinamo, despre situația de la echipa națională și consideră că cei care l-au pus selecționer pe Mirel Rădoi ar trebui și ei să plece.

”Șanse încă mai avem, trebuie să credem până la sfârșit, dar dacă am pierdut, am făcut-o pe mâna noastră. Îmi pare rău, pentru că puteam merge la baraj. Poate s-au făcut greșeli multe de la început, au fost foarte multe schimbări, Mirel nu a reușit să formeze un nucleu de 11-15 jucători de bază, a lipsit omogenitatea.

Ca joc i-am dominat pe islandezi, trebuia și puțin noroc, mai mult tupeu, trebuia să jucăm și cu două vârfuri la un moment dat, pentru că era un meci decisiv și aveam nevoie de 3 puncte”, a spus Rednic, care a fost ulterior întrebat punctual de Mirel Rădoi:

„Nu știu ce continuitate, din moment ce antrenorul spune că pleacă. Nu avea voie să facă greșeala asta cu două meciuri înainte pentru că jucătorii se relaxează. Nu era momentul ca el să-și anunțe plecarea. Din moment ce un antrenor spune că vrea să plece, stăm să ne rugăm de el să rămână la echipa națională? A avut atâtea șanse, am ratat calificarea la Campionatul European, acum la fel, eu zic că trebuie o schimbare.

Vorbim ca antrenorii să plece, dar ar trebui să plece și cei care numesc antrenorii la echipa națională. Schimbă antrenorii, dar cei care-i numesc nu au nicio responsabilitate”, a declarat Mircea Rednic.

Citește și:

Biserica dintr-o piatră, una din atracțiile Buzăului

-->
Previous Echipa de start cu FC Buzău. Meciul, transmis în direct
Next Un om important în DDB îl critică dur pe un jucător adus de Rednic

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *