Mircea Rednic dorit și în Belgia


Mircea Rednic este una dintre posibilele variante pentru postul de antrenor al lui Dinamo. ”Câinii” iau în calcul o schimbare la nivelul băncii tehnice, după rezultatele modeste din acest start de campionat.

”Puriul” a fost mereu o variantă pe placul fanilor dinamoviști, mai ales că el este antrenorul cu care Dinamo a cucerit ultimul titlu, în sezonul 2006-2007.

Rednic ia în calcul o revenire în ”Ștefan cel Mare”, dar a cerut timp de gândire, mai ales că are o ofertă și din Belgia, campionatul în care și-ar dori să revină, și unde le-a antrenat pe Standard Liege, Gent și Mouscron.

Mircea Rednic, dorit și în Belgia

Leuven este echipa care l-ar dori pe Mircea Rednic, notează Playsport. Nou-promovata din primul eșalon din Belgia are o situație delicată. Este penultima, cu șapte puncte, după primele opt etape.

Situația în care se află Leuven nu este ”dramatică”. Este la egalitate cu Gent, ocupanta ultimului loc ce asigură salvarea de la retrogradare, și este la șase puncte de ultimul loc, singurul care retrogradează direct, ocupat de Beerschot.

Ultima aventură a lui Rednic pe banca tehnică a fost la Viitorul Constanța, când după doar 4 luni și 17 meciuri, Gică Hagi l-a demis.

Citește și:

Dacian Cioloș, după primul succes la alegerile USR PLUS: ”Îmi depun mandatul în 2023”

-->
Previous Întâlnire importantă mâine pentru viitorul lui Dinamo
Next Declarațiile lui Sorescu și Eșanu la finalul meciului

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.