Mircea Rednic dezvăluie ce va face dacă echipa va ajunge în play-out


Antrenorul lui Dinamo, Mircea Rednic, a făcut noi declarații spumoase în conferința de presă de astăzi.

„Noi nu prea adunăm puncte, îmi doresc foarte mult să câștigăm. Avem ceva probleme de lot, Olteanu și Popovici nu sunt în lot, e Grigore și Sorescu. Popovici nu mai are timp să aibă șanse, așa e în fotbal. Au avut tot sprijinul, și pe mine m-au dezamăgit unii dintre ei, când presa te face praf, nu ai reacție, vine antrenor nou, declară că are lot bun la dispoziție, când spune că aduce alți jucători nu ai reacție, când îți pune bonusul pe masă nu ai reacție. Băieții aștia ce vor? La Dinamo când venea un adversar se gândea să nu ia multe. Acum lucrurile s-au schimbat.

Calități au, dar mai trebuie și ambiție, poate unii dintre ei nu înțeleg ce înseamnă Dinamo. Ei trebuie să demonstreze că merită să rămână și eu să mă bazez în continuare pe ei.

Tade nu este în lot, miercuri vom avea o discuție cu el. Trei jucători sunt deja pregătiți. La Nasser situația e pozitivă pentru că noi am decis, eu zic să mai avem răbdare cu el. S-ar putea ca toți trei să joace mâine.

O să aducem jucători până Dinamo o să ajungă în play-off. Deranjăm pe mulți dacă am fi în play-off. Eu am jucat la Dinamo, am antrenat Dinamo, ce să spun, că am venit să ne salvăm de la retrogradare?

Bătaia îi mai stimulează dacă nici mâine nu câștigăm. Sper să se trezească ai mei.

Au pus un antrenor care trebuie să răspundă de ceea ce se întâmplă aici. N-am mai vorbit cu domnul Negoiță.

Ar merita Țucudean titlul de fotbalistul anului.

Nistor nu trebuia să dea din casă, e problema lui, încearcă să-i mobilizeze, să discute cu ei, e o problemă pe care eu nu o înțeleg, condițiile sunt foarte bune, și financiare și de pregătire. Aici se vrea spectacol, nimeni nu mai are răbdare.

Noi ne tot pregătim de Champions League, cei de la handbal chiar merită, i-am văzut.

De ce să nu aibă România șanse la EURO? Ar fi o surpriză, primul loc e deja luat, Spania. Dar se poate întâmpla orice. Trebuie să credem, să-i susținem.

Ne pregătim pentru la anul, să luăm campionatul și Cupa. Rămân sigur. Schimb staff-ul tehnic, staff-ul administrativ, doar pe mine nu mă schimb”, a declarat Mircea Rednic.

Citește și:

Dan Nistor își face praf o parte dintre colegi. Ce a spus

 

 

-->
Previous Dan Nistor își face praf o parte dintre colegi. Ce a spus
Next Rednic a mai sacrificat un jucător: ”A avut destule”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *