Mircea Rednic, detalii despre noul portar. Cine ar putea să cumpere Dinamo


Mircea Rednic îl aduce pe Parfait Mandanda, fratele portarului de la Olympique Marseille. Portarul vine astăzi la ora 14:00 în România și va juca deja la meciul cu Dunărea Călărași, el fiind legitimat astăzi de către clubul din Ștefan cel Mare. El vine alături de un om de fotbal din Belgia, Mehdi Bayat, directorul lui Charleroi, 40 de ani, despre care Rednic a dat de înțeles că ar putea fi interesat de clubul din Ștefan cel Mare.

”E la fel de talentat ca Steve Mandanda, fratele lui. Am reușit să-l conving să vină sub formă de împrumut și va depinde de el dacă vrea și opțiune de cumpărare. Sper să reușim să-l facă și să joace meciul de duminică. Are nume perfect pentru portar, Parfait. Eu am vrut să-l iau dar nu am reușit să-l conving, acum este rezervă și de aceea a acceptat. Chiar nu e riscant să joace duminică, e pregătit. Vine cu un prieten de la Charleroi, conducător.  Vine să vadă Dinamo. E un om de fotbal, Mehdi Bayat, fratele lui Mogy Bayat. Noi lucrăm de câteva zile la acest transfer, o să reușim să-l legitimăm. Perioada de transferuri pentru noi s-a încheiat.

Alexander e în Olanda pentru permisul de muncă, sper să-i mai reducă în Polonia la apel din etapele de suspendare.

Luni după meci jucătorii erau foarte afectați. Jucătorii noi au simțit și ei atmosfera de la Dinamo, au fost 5.000, le-am spus: imaginați-vă când vin 40.000 pe Arena Națională. Toată lumea era supărată pentru că noi aveam speranțe pentru lupta la play-off, am reușit după doar două meciuri să aducem lumea la stadion”, a declarat Mircea Rednic.

Citește și:

S-au decis asupra portarului, vine azi. El este alesul lui Rednic!

 

-->
Previous S-au decis asupra portarului, vine azi. El este alesul lui Rednic!
Next Rednic, răspuns DUR pentru Gigi Becali

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *