Mircea Rednic, despre amenințarea lui Nicolae Badea: ”El m-a adus”


Mircea Rednic a venit la Dinamo ca un Salvator, dar din păcate până acum nu a reușit să bată pe nimeni și Dinamo e și eliminată din Cupa României. Dinamo este pe locul 15 în Liga 1, cu 8 puncte acumulate și cel mai prost golaveraj din competiție, 12 goluri marcate, 36 de goluri încasate!

Revenirea lui Rednic a dus la un conflict intern în vestiar deoarece mulți jucători se tem că vor fi dați la o parte pentru ca antrenorul să aducă alții în locul lor. Iar cel mai răsunător a fost Deian Sorescu, a cărui evoluții au fost total șterse în ultima perioadă și i s-a dat o pauza de o săptămână din care a stat mai puțin de o zi, iar ulterior a fost chemat înapoi la Săftica și a fost și titular cu CFR Cluj. S-a speculat că Nicolae Badea a decis ca Sorescu să se întoarcă la echipă și l-a amenințat pe Rednic că-l dă afară dacă fotbalistul nu revine urgent la antrenamente.

”Trebuie să fii cretin să spui așa ceva. Cine m-a adus la echipă, nu domnul Badea? Cine m-a convins să preiau echipa acum? Dacă nu era vorba de Dinamo nu veneam acum. Veneam în iarnă când puteam să aduc jucători. Eu dacă am o discuție cu domnul Badea, cine știe? Dronele, elefanții, șoriceii, microfoanele? La Computerland nu există microfoane. Nu s-a întâmplat asta pe vremea când domnul Badea era acționar și se implica mult. Eu n-am acceptat să-mi facă cineva echipa de-aia am și fost la multe echipe”, a fost reacția lui Mircea Rednic.

Citește și:

Soțul senatoarei Diana Șoșoacă a câștigat un proces cu Jandarmeria

-->
Previous Ce sponsor ar putea avea Dinamo în curând
Next Moment extrem de important pentru viitorul clubului

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *