Mircea Rednic, DECLARAȚII FOARTE TARI: ”Acum îi dă limbuțe”. Dezvăluiri despre negocierile cu Dinamo


Mircea Rednic a fost primul antrenor la care s-a gândit suflarea dinamovistă în momentul în care Vasile Miriuță a fost demis de la Dinamo. Din păcate, se pare că acesta nu a fost cu adevărat și pe lista conducătorilor clubului din Ștefan cel Mare.

„Mă bucur pentru Florin. Mă surprinde că a acceptat să vină la Dinamo. Văd că unul care-l contesta cel mai tare pe Bratu când eram eu, acum îi «dă limbuțe» și zice că o să aibă succes cu tinerii. Unul cu R…Răduță (n.r. Gabi Răduță, șeful Centrului de Copii și Juniori de la clubul alb-roșu). Când eram eu, îl vorbea pe la spate. Sper ca Bratu să aibă succes”, a spus Mircea Rednic la TV Digi Sport.

„La finalul sezonului, Negoiță mi-a propus 10.000 de euro. Eu i-am cerut 12.000 și 10% din transferuri. E procent, nu comision. Luam banii după ce se făcea transferul. Eu am adus mulți jucători, pe salarii mici, care au fost vânduți pe bani mulți. El n-a acceptat oferta. A preferat să aibă alți antrenori, Andone și Contra, și abia s-a calificat în play-off. Cu mine, am terminat sezonul regulat pe locul 2, cu un lot format cu greu, de mine”. Mircea Rednic

-->
Previous De ce nu s-a întors Rednic la Dinamo. Ce va face în această primăvară
Next Pițurcă DEVINE dinamovist cu fiecare declarație! Ultima reacție

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *