Mircea Rednic dă afară pe toată lumea. Cine scapă


Dinamo rămâne fără vreun punct câștigat în deplasările din Liga 1, după o nouă înfrângere, 2-1 cu Mioveni. Mircea Rednic va face curățenie generală la Dinamo în această iarnă, și puțini jucători vor scăpa. Inclusiv jucătorii aduși de el vor pleca în mare parte. Doar Carp, Espinosa și Kainourgios vor continua din acest ultim lot.

Luni, va fi ultima etapă cu Farul, acasă, echipă pe care Mircea Rednic a pregătit-o în sezonul precedent. Apoi, se trage linie.

În condițiile în care Mircea Rednic va continua la clubul din „Ștefan cel Mare”, antrenorul are de gând să scape de foarte mulți jucători care acum fac parte din lotul său.

Aceste ultime trei meciuri din 2021 au mai concretizat unele despărțiri ce vor fi oficializate după fluierul final al partidei contra lui Gică Hagi, așa cum a plănuit conducerea clubului de la bun început.

De fapt, Rednic va începe curățenia chiar cu fotbaliștii aduși de el. Jucătorii sosiți de curând în „Ștefan cel Mare”, cei aduși la solicitarea antrenorului, au o clauză în contract cum că angajamentele pot fi desfăcute unilatereal, dacă Dinamo nu va fi satisfăcută de contribuția celor în cauză. Carp, Espinosa și Kainourgios vor continua în „Ștefan cel Mare”.

Cătălin sprijinit și de evoluțiile sale, plus că este un fotbalist de grup, ceilalți doi străini și fiindcă s-au integrat, dar mai ales datorită faptului că au salarii mici. „Nu găsim la prețuri mai mici. Plus că s-au implementat deja. Dacă aducem alții, până când se vor integra, se închide sezonul”, au explicat dinamoviștii pentru GSP.ro.

Astfel, dintre cei 15 jucători sosiți în ultimele două „ferestre” de mercato, vor continua cu Dinamo Torje, Itu, Espinosa, Carp, Espinosa și Kainourgios.

Citește și:

Preotul Vasile Ioana: ”Personajul principal nu este porcul, ci Iisus Hristos”

-->
Previous Un om important din DDB iese din proiect: „DDB a murit definitiv pentru mine”
Next Fanii i-au luat la rost pe jucători. Rednic, cel mai curajos

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *