Mircea Rednic contactat de Dinamo


-->
Dinamo a rămas fără antrenor, după ce Dario Bonetti a fost demis din cauza eșecului usturător din weekend.
Iuliu Mureșan a contactat deja mai mulți antrenori, dar până acum niciunul nu a fost de acord să vină la echipa din Ștefan cel Mare.

Conform informațiilor doardinamo.ro, Mircea Rednic a refuzat să vină la Dinamo. Nicolae Badea a fost cel care l-a contactat pe cel care a adus ultimul titlu în „Groapă”, dar se pare că relația mai puțin grozavă cu Iuliu Mureșan l-a făcut să refuze.

De asemenea, Nicu Badea l-a contactat și pe Bergodi, antrenor care a jucat cu titlul pe masă anul trecut. Totuși, tehnicianul italian a cerut un salariu mult prea mare, peste zece mii de euro. Astfel, a picat și aceasta variantă.

Ilie Poenaru a fost căutat și el, dar de asemenea și acesta a refuzat clubul alb-roșu. Fostul antrenor al Academicii Clinceni a ales să meargă la Gaz Metan, căci ardelenii au fost cei care l-au contactat prima oară: „M-a sunat și Iuliu Mureșan pentru a vorbi despre Dinamo, însă i-am explicat că oficialii de la Gaz Metan au fost primii care m-au contactat.

Dacă nu se rezolvă cu ei, i-am promis că reluăm discuția”, a declarat Poenaru.

Dușan Uhrin este cel a ales să plece la începutul lunii iulie din cauza gravelor probleme ale clubului. Acum, după ce situația de la echipa este mai stabilă, salariile sunt plătite la zi, iar jucătorii nu vor mai avea această grijă, Dușan Uhrin nu ar spune nu. „Dacă mă sună, putem vorbi”, a spus cehul.

Momentan, Iuliu Mureșan nu a luat în calcul această variantă, căci astăzi a anunțat că Sorin Colceag este cel care va fi antenelrul echipei în următoarele meciuri. „Câteva etape va fi antrenor Sorin Colceag. El este antrenor cu Licență UEFA Pro, la fel ca Iulian Mihăescu, cel care-i va fi secund.

A demonstrat că se pricepe și în perioada în care a fost la Zimbru Chișinău. El acum era la noi în club la echipa a doua și am văzut cum lucrează.”, a declarat Iuliu Mureșan.

Cât despre Vasile Miriuță, din informațiile noastre, există mici șanse ca acesta să se întoarcă.

Citește și:

Simona Halep a spus DA. Imagini de la nuntă

Previous Dușan Uhrin: „Dacă mă sună, putem vorbi”
Next Jucătorii lui Dinamo făcuți praf

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *