Mircea Rednic, conferință cu cărțile pe față


-->
Mircea Rednic, tehnicianul celor de la Dinamo, a discutat în conferința de presă premergătoare partidei cu Chindia despre tensiunile din interiorul lotului.

„A fost o săptămână mai complicată, mai grea din toate punctele de vedere. Au fost multe întâlniri între noi, întâlniri cu staff-ul, întâlniri cu jucătorii între ei. Am avut și o ședință la club. Sper ca toate aceste lucruri să se termine și să începem să aducem punctele de care avem nevoie.

Înaintea meciului cu FCU Craiova, am avut o discuție cu jucătorii. Le-am spus: «E vreo problemă între noi?» Mi-au răspuns: «Nu!» Apoi am vorbit iar după meciul cu Clinceni, n-au mai spus «nu». Nu i-am înțeles. Le-am spus că mă retrag atunci, dacă asta e problema. Ei sunt profesioniști, sunt plătiți să se antreneze și să joace, nu să facă strategii și să se gândească să schimbe antrenorul”, a spus Mircea Rednic.

Vreau să văd atitudine la meciuri. Acum, pot să spun că atmosfera chiar e foarte bună, nu vreau să fac legătura cu ce s-a întâmplat în ultima perioadă. Văd că sunt mai relaxați, mai cu zâmbetul pe buze.

– Mircea Rednic, antrenor Dinamo

Citește și:

Pune presiune pe arbitraj: ”Ar fi prea mult”

Previous Un fost conducător din Seria A, la un pas de preluarea lui Dinamo
Next Pierdere importantă pentru Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *