Mircea Rednic: „Au plecat jucători”


Mircea Rednic, antrenorul lui Dinamo, a susținut o conferință de presă înainte de meciul cu Farul și a vorbit despre jucătorii care au plecat în aceste zile de la Dinamo.

Fundașul dreapta Petar Gluhakovic și portarul bulgar Plamen Iliev au plecat deja de la Dinamo, iar antrenorul a explicat ce s-a întâmplat cu cei doi. În plus, „Puriul” a avut o serie de declarații dure la adresa lui Iliev, pe care l-a acuzat pentru gafele făcute în meciurile cu Chindia (1-0) și CS Mioveni (1-2).

„Au plecat jucători. S-au făcut ceva greșeli în contract. Notificarea a fost făcută pentru data de 15 decembrie, dar ultimul meci e pe 21. Era greu ca jucătorii care au primit notificarea să mai fie concentrați să joace. Decizia a fost de comun acord ca ei să plece. Oricum nu-i opream.

Iliev? A fost o decizie luată în primul rând de el. Știam de acum o lună, când am avut o ședință la club, că el a decis să nu mai rămână. Eu am fost corect cu toți jucătorii. Cine a jucat bine a continuat. În ultimele două jocuri a făcut greșeli. Când nu asculți de antrenorul tău… Antrenorul de portari i-a zis să nu iasă din poartă dacă nu e sigur. Cu Mioveni, a ieșit în minutul 90 la o fază unde nu avea de ce să riște.

Ce m-a deranjat foarte tare a fost că a luat-o spre vestiar și a intrat în duș, în loc să se ducă cu grupul la galerie după meci. Nu știu dacă a făcut o criză. Cât am fost eu nu a făcut nicio criză. Ai mei fac crize după ce ies din cabină sau în vestiar. Ai mei nu fac crize pe teren, în minutul 90… Trebuie să faci o criză pentru evoluția ta. Cu băiatul ăsta s-au făcut ceva sacrificii financiare”, a spus Mircea Rednic în conferința de presă.

Citește și:

Episcopul Slatinei: ”Pentru cine se va mai naște Hristos într-o lume resetată?”

-->
Previous Încă un fotbalist adus de Rednic a reziliat
Next Mircea Rednic: „Întâi ne-au oprit în mijlocul câmpului”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *