Mircea Rednic, anunț despre demisie: ”E rândul lor să plece”


Mircea Rednic a vorbit după al 15-lea meci fără victorie și al 8-lea de când este el antrenor la Dinamo în acest mandat. Tehnicianul nu are de gând să plece de la Dinamo.

”Fotbalul se joacă pe goluri, nici cu poarta goală nu ești în stare să înscrii. Nici la o fază fixă să nu ajungă, nimeni să nu poată să marcheze. Am jucat, am dominat jocul, noi trebuie să avem 20 de ocazii ca să reușim să înscriem un gol. E lipsă de calitate, echipa joacă, dar trebuie să o bage în poartă.

Ei s-au apărat foarte bine, eu n-am jucători să elimine un om din joc la mijlocul terenului. În a doua repriză a scăpat Deian de două ori și nu au reușit să o bage în poartă. Toți suntem de vină când nu sunt rezultate. Poate asta e maxim ce pot ei să dea. Multe reproșuri nu pot să le fac. Tot felul de reproșuri, toți suntem de vină, dacă nu formează o echipă o să fie greu. Nu e unul mai deștept ca altul. Și până să vin eu tot nu au fost rezultate. Eu încerc cât pot, dacă nu jucați în echipă o să fie greu.

Toți sunt supărați că nu joacă, nu e nimeni care să nu fi avut șansă să joace în echipa asta, voi trebuie să fiți uniți, nu grupulețe străinii cu românii. Așa e în viața unei echipe, și cei de la Clinceni anul trecut au fost în play-off, acum e o perioadă mai grea.

Trebuie să rezist, nu plec. Ei trebuie să înțeleagă că au plecat antrenori, mai vine și rândul să plece și ei. Antrenorul ce poate să facă? Să aducă mingea în fața porții. Mă bucur că Bordușanu a intrat cu tupeu, el s-a impus la echipa a doua. Uite și la echipa a doua, au jucat 7-8 jucători și au pierdut cu 3-0. Unii se mulțumesc că sunt la Dinamo, dar Dinamo vrea performanță.

Prima repriză am jucat fără Torje și am jucat bine, avem jucători care pot să-l înlocuiască”, a declarat Mircea Rednic.

Citește și:

Ionel Dănciulescu, anunț îngrijorător: ”După această seară nu mai cred”

-->
Previous Steliano Filip despre conflictul cu Rednic: ”Nu a fost vorba de o împăcare”
Next Ionel Dănciulescu, anunț îngrijorător: ”După această seară nu mai cred”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *