Mircea Rednic amenință cu demisia. Ce le-a cerut șefilor


-->
La Dinamo se pare că nu e niciodată liniște. Mircea Rednic nu suportă ca Dinamo să mai fie de râsul rivalilor și s-a întâlnit cu conducerea clubului pentru a aduce acum doi stoperi.

Gsp.ro scrie că apărarea dezastruoasă a „câinilor” din egalul cu Călărași, 1-1, l-a dezamăgit pe antrenorul de 56 de ani, care a convocat de urgență managementul roșu-alb. „Puriul” a cerut în ședință să îi fie aduși urgent doi fundași centrali. Altfel, își dă demisia!

Șefii ar prefera să aștepte până în iarnă pentru că jucătorii rămași liberi de contract de pe piață nu sunt pregătiți fizic sau nu au calitate. Tehnicianul a transmis însă că își asumă responsabilitatea pentru orice fotbalist aduce. Mircea vrea neapărat să se califice în play-off și consideră că mercato-ul de iarnă ar fi mult prea târziu în vederea accederii în primele 6 locuri.

Alexandru David a reacționat pentru Radio Dinamo1948: ”“Mircea Rednic are sustinerea noastra totala, nu este  nimic adevarat in articolul aparut in GSP. Colaborarea  cu antrenorul Mircea Rednic decurge foarte bine.

Previous Sergiu Hanca și Florin Tănase, chemați la Judecătoria Sectorului 2. Vezi de ce
Next Un ”câine rău” anunță: ”Steaua nu ne poate bate cu Gigi antrenor”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *