Mircea Rednic: ”Am garanția, altfel plecam”


Mircea Rednic a vorbit în această seară după ultimul meci jucat de Dinamo în 2021 despre planurile lui de viitor și câți jucători vor pleca în această iarnă de la club.

”Nu-mi convine, dar trebuie să ținem cont și de situația de astăzi, am pierdut trei fundași centrali plus jucătorii suspendați și nu ne-am prezentat rău. Nu am avut ce să fac în situația asta. A fost un joc util, am mai dat șansa la niște jucători care au jucat mai puțin. După ianuarie accept să fiu judecat. Nu a fost ușor pentru mine, cu jucători cu care nu am lucrat, am avut meciuri în care am avut punctele ca și câștigate, când am pierdut după minutul 90. Și astăzi am fost la pauză 0-0, cu o echipă omogenă, cu jucători de calitate.

Sunt obligat să schimb și voi schimba, de acum eu sunt răspunzător 100%. N-am format eu echipa, n-am pregătit-o eu, jucători care au venit pe parcurs. Și eu m-aș fi așteptat la mai mult, au fost trei meciuri pe care le-am pierdut în prelungiri. Am avut probleme cu portarii, chiar dacă Mihai astăzi a făcut un meci bun. Popa are 5000 de euro și l-a ridiculizat Ganea. A ieșit că zicea că nu mai are aer că era răcit. Eu am vorbit cu Iuliu să-i spun să amânăm meciul.

Vor pleca mulți jucători, suntem 40 pe listă, dar degeaba suntem mulți dacă suntem mai puțini buni, vor pleca vreo 14 jucători, au și salarii mari și o să plece. Sunt soluții, eu o să găsesc soluții pentru că suntem la limită, nu mai avem voie să greșim. Acum am avut timp, jucătorii pe care o să-i aducem vor veni de pe 5. La noi bugetul se reduce la jumătate, mereu când vine Rednic se reduce bugetul. Din fundașii centrali vor rămâne vreo doi. Am garanția că voi salva Dinamo, altfel plecam”, a declarat Mircea Rednic la finalul meciului.

Citește și:

Mihai Eșanu: ”Este frustrant”

-->
Previous Mihai Eșanu: ”Este frustrant”
Next Dinamo poate rămâne fără un om important

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.