Mircea Rednic, afirmație ÎNGRIJORĂTOARE la finalul meciului. Cine poate pleca


Mircea Rednic nu are deloc o misiune ușoară la Dinamo. Iar cei care nu văd asta și critică echipa, trebuie să știe că la echipa din Ștefan cel Mare se creează cu mari sacrificii din partea antrenorului o formație care se vrea ca la anul să se bată la titlu.

Dar luați în calcul niște amănunte importante. S-a micșorat bugetul! Cu aproape 40.000 de euro pe lună. S-au adus jucători pe care alții nu-i mai voiau. De ce? Pentru că așa se întâmplă când patronul nu vrea să investească niciun ban pentru achiziția de fotbaliști. E la noroc. Unii se adaptează și dau randament, alții nu. Fotbaliștii aduși de Rednic au calitate, dar play-out-ul i-a cam dat peste cap. De ce? Pentru că pierd cel puțin 2.000 de euro pe lună. Și nu mai au prime nici la egal, nici la victorie. Cu toate astea, trebuie să se motiveze și să joace.

Dar este clar că Rednic e nemulțumit de unii dintre ei, și clar vor mai fi fotbaliști care vor pleca la vară. Unul dintre ei va fi mai mult ca sigur Jordan Mustoe. Și nici fundașul dreapta nu a demonstrat prea multe în această seară. Damian Dussout însă e la primul meci și are nevoie de puțin timp pentru a putea fi evaluat.

Ricardo Grigore poate a fost sub efectul euforiei că a fost convocat la naționala Under 21. El a avut evoluții foarte bune în ultimul timp.

”Toată lumea vorbește de identitate. Identitatea se câștigă, o să fie altceva din sezonul viitor. Ce schimbări din vară? Noi mai avem atâtea meciuri. Dacă-i schimb acum, joc eu? Aș juca, dar nu pot”, a declarat Mircea Rednic.

Citește și:

Contra, explicație puerilă. De ce nu l-a convocat pe Nistor

-->
Previous Supărarea lui Rednic: ”Sunt dezamăgit. Trebuie să-i pui la punct!”
Next Contra, explicație puerilă. De ce nu l-a convocat pe Nistor

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *