Mircea Rednic a dat de pământ cu spaniolii: ”Credeau că vin în Afganistan”


Mircea Rednic a făcut o analiză dură a ceea ce se întâmplă în acest moment la Dinamo și a explicat de ce echipa este pe locul 15 deși s-au dat niște salarii astronomice pentru Liga 1.

”Cei de la Dinamo nu m-au apreciat. S-au purtat cum s-au purtat cu un om care vrea bine lui Dinamo. Pentru mine e clar că acest club n-a fost vândut. A fost dat în administrare. Au venit niște băieți care n-au nicio treabă cu administrativul, cu fotbalul. Tu știi ce club ai preluat…cu datorii, dar vii și aduci jucători cu contracte pe care nu le aveau nici din țara de unde provin. Înțeleg că au venit de la City, Barcelona, Real Madrid, dar asta nu e de ajuns.

Putea să le ofere un contract de România și să pună clauze de performanță. Ei le-au oferit direct salarii foarte mari, dar nu au bani. De atâta timp n-au reușit să vină cu nimic spaniolii. Am văzut că vorbesc frumos, dar fără bani n-ai cum să faci performanță. N-am vrut să vorbesc până acum pentru că am fost supărat. Eu când am fost la Dinamo bugetul era de 80-90.000 de euro, acum e de 500.000 de euro. La mine la echipă doar Nistor avea un salariu mare de 6.000 de euro.

În perioada mea fiecare jucător era scanat, eu eram acuzat de toată lumea. De ce l-ai luat pe Paul Anton dacă aveai atâția jucători pe postul ăla? Ai 4-5 mijlocași centrali. Eu nu-mi dau seama care e strategia lor, care e strategia lui Contra. Anton avea în Rusia banii pe care-i ia aici. Pe Garcia l-am antrenat la Mouscron, cel mai mare salariu acolo era de 20.000 de euro. El în afară că era responsabil cu loviturile libere…

Domnul Salvator (n.r. Ionuț Negoiță) spunea că o să aibă grijă cui îi dă echipa, dar a dat unora care n-au adus nicio garanție. Spaniolii credeau că vin în Afganistan, nu știu unde credeau ei că vin.

În această perioadă am fost contactat de multe echipe, inclusiv de Rapid. Multe echipe care vor promovarea m-au contactat. Nu e vorba de Petrolul. Voi reveni în fotbal, dar nu în România. Sunt în discuții avansate. Poate chiar în această săptămână voi semna cu cineva.

Fac și eu ca Olăroiu, merg unde sunt bani! Îl felicit! El, în momentul în care a plecat de la Steaua și a început în Arabia Saudită, ce și-a propus aia a făcut! Și bani, și performanță!”, a declarat Mircea Rednic la Digi Sport.

Citește și:

Ultimele vești despre starea de sănătate a lui Dănuț Lupu

Previous Primul semn că Cortacero se retrage de la Dinamo
Next S-a găsit finanțator pentru Dinamo. 2 milioane poate băga imediat

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *