Mircea Lucescu trage un semnal de alarmă: „Poți distruge o întreagă generație”


Mircea Lucescu este îngrijorat pentru viitorul echipei naționale de fotbal dacă nu se adoptă o strategie clară de viitor. El explică unde a greșit Cosmin Contra și de ce ar trebui să fie atent Mirel Rădoo dacă va fi ales selecționer.

„Echipa națională are un nivel tehnic destul de ridicat. A fost o greșeală această presiune a mass-media asupra antrenorului, de a folosi jucători tineri. Răzvan a spus atunci, și s-a supărat lumea pe el, că doar 5-6 dintre cei care au fost în Italia pot ajunge la naționala mare.

E ca la farmacie. Trebuie să știi exact când, câte minute le dai și în ce context. Nu-i poți băga așa rapid, pentru că mai apoi se poate produce o catastrofă, cum a fost cu Spania, și poți distruge o întreagă generație”, a declarat Lucescu, conform TV Digi Sport.

„Tricolorii” vor juca împotriva Islandei în deplasare, pe 26 martie 2020, în semifinala Ligii Națiunilor. Finala, programată pentru 31 martie 2020, s-ar juca împotriva câștigătoarei din cealaltă semifinală, Bulgaria – Ungaria, tot pe teren străin.

-->
Previous Un dinamovist este favorit pentru înlocuirea lui Rădoi la naționala U21
Next Conducerea a luat măsuri. Detalii de ultimă oră de la Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *