Mircea Lucescu și Gigi Mulțescu, în pericol real


Focarul de coronavirus de la Dinamo ar putea avea urmări tragice dacă Gigi Mulțescu sau Mircea Lucescu(n.r. ultimul are 74 de ani și i-a vizitat pe dinamoviști ieri în cantonament pentru a-i încuraja înaintea meciului cu Chindia) ar fi infectați cu noul coronavirus.

Cei doi au o vârstă la care COVID-19 poate deveni mortal. Dar să sperăm că Lucescu a păstrat distanța regulamentară la vizita de ieri și este în afara oricărui pericol de infectare, în timp ce Mulțescu deocamdată a fost testat negativ.

Șase dintre jucătorii lui Dinamo au aflat că sunt infectați cu COVID-19, iar Lucescu a ținut să-i încurajeze pe fotbaliști înaintea partidei care trebuia să se dispute joi seara, după ce a fost chemat la Săftica de suporterii implicați în proiectul „DDB”.

”Miercuri a fost şi Mircea Lucescu la antrenament, venit la iniţiativa suporterilor, iar eu am fost de acord imediat. E o personalitate, iar vorbele sale pot însemna ceva pentru jucători”, a declarat Gigi Mulțescu pentru digisport.ro.

Plecat recent de la Dinamo, Florin Prunea a fost surprins de vestea pe care a primit-o: „Nea Mircea a fost acolo? Doamne fereşte, ferească Dumnezeu! Doamne, maica Domnului! Deocamdată, nu cred că mai putem discuta de fotbal, e capitol închis. Punct. Nu m-ar mai mira nimic, e blestemat clubul ăsta, chiar nu ştiu ce să spun” , a declarat Florin Prunea, la Telekom Sport.

Previous Reacția lui Valentin Lazăr după ce a fost infectat cu COVID-19
Next Mulțescu s-a enervat și a găsit soluția pentru Dinamo: ”Nu avem ce să facem”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *