Mircea Lucescu și-a dat acceptul să vină la Dinamo: ”A fost de acord”


Nicolae Badea a oferit recent un interviu pentru Gazeta Sportului chiar de la sediul companiei sale, Computerland, în care a vorbit despre societatea Gealan în care intervenise și Ionuț Negoiță, despre programul DDB și un plan de salvare pe care acesta l-ar aplica, dar și despre Mircea Lucescu.

„Aveam o discuție cu Mircea Lucescu pentru a veni directorul clubului. Fusese de acord, dar apoi a plecat la Kiev și discuția a picat deocamdată”, a spus Nicolae Badea.

În articolul precedent am scris despre un plan de salvare pe care șeful Computerland l-ar aplica.

Nicolae Badea, acționar încă la FC Dinamo cu aproximativ 7%, a oferit un interviu amplu pentru GSP.ro. Printre altele, acesta a discutat și de o variantă inedită de a strânge bani pentru a acoperi datoriile. Este vorba despre un teledon masiv, dezvoltat cu operatorii de telefonie Orange – Nicolae Badea este administratorul Orange România – și Vodafone, prin care fanii dinamoviști din toată lumea pot dona bani pentru club pe bază de SMS.

Reporter GSP: Nu canibalizează acest teledon sursa de finanțare DDB?

Badea e convins că proiectul DDB nu-și va pierde din forță dacă fanii – „alții decât cei înscriși în proiectul coordonat de Peluza Cătălin Hîldan” – vor dona 2 euro printr-un SMS. Omul de afaceri estimează un minimum de 50.000 de euro pe lună, dar pe foaie apare o cifră mai optimistă: 100.000 de euro pe lună.

Câștigurile operatorilor de telefonie trec pasager în discuție. 25 de cenți ar rămâne, însă, în contul Orange și Vodafone pentru fiecare mesaj dat de fani. La 50.000 de euro pe lună, partea operatorilor telefonici e de 6.250 de euro, din care se deduc costurile de operare.

Citește și:

A câștigat litigiul cu Dinamo și anunță: „Nu a mai dat nimeni niciun semn.”

Previous Planul lui Nicolae Badea pentru salvarea lui Dinamo: ”Atâția bani s-ar strânge”
Next Negoiță a furat termopanele pentru club: ”M-a sunat patronul”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *