Mircea Lucescu, noul selecționer al Turciei


Mircea Lucescu, 72 de ani, s-a înțeles în aceast după-amiază cu președintele federației din Turcia, Yildirim Demirören, și îl va înlocui pe Fatih Terim în acest final de campanie pentru CM 2018.

Nu e Galatasaray, unde ar fi fost director tehnic, nu e nici Beșiktaș. Mircea Lucescu este noul selecționer al Turciei, anunță Federația Turcă de Fotbal! La 72 de ani, antrenorul nu ia nicio pauză după despărțirea de Zenit.

În această după-amiază, la ora 15:00, tehnicianul s-a întâlnit cu cei mai importanți oficiali ai federației de la Istanbul. Președintele Yildirim Demirören și vicepreședintele Ali Dürüst, bun prieten cu Luce din perioada în care a antrenat la Galata, au venit special pentru el la București.

Cei trei au negociat o oră la hotelul Marriott și au ajuns la un acord: Lucescu îl va înlocui pe Fatih Terim în acest sfârșit de campanie pentru Mondialul din 2018.

3.000.000 €
pe sezon va câștiga Lucescu la naționala Turciei. Acesta va semna pe doi ani, cu opțiune de prelungire pe încă unul. Va fi prezentat vineri

Turcia ocupă locul 3 în grupa I, la două puncte în spatele Croației și Islandei, având însă un final extrem de dificil: în Ucraina (2 septembrie), acasă cu Croația (5 septembrie) și Islanda (6 octombrie), urmând să încheie preliminariile în Finlanda (9 octombrie).

De-a lungul carierei, Lucescu a mai antrenat la Corvinul, naționala României, Dinamo, Pisa, Brescia, Reggiana, Rapid, Inter, Galatasaray, Beșiktaș, Șahtior Donețk și Zenit.

-->
Previous Dinamoviștii, aproape de a semna cu un jucător care poate juca fundaș stânga!
Next INTERVIU Paul Anton: ”Vom încerca să le facem viața grea!”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *