--> -->

Mircea Lucescu îl ajută pe Becali


-->
Veste total neașteptată pentru fanii dinamoviști. Gigi Becali, patronul lui FCSB, a anunțat că va avea la dispoziție trei jucători din Ucraina, în următoarele meciuri din play-off-ul Ligii 1, datorită lui Mircea Lucescu.

Antrenorul lui Dinamo Kiev este cel care l-am sunat pe afaceristul din Pipera. Este vorba despre Sergiy Sydorchuk, căpitanul și mijlocașul defensiv în vârstă de 30 de ani al lui Dinamo Kiev, și despre alți doi jucători de la Șahtior, printre care un fundaș central, potrivit spuselor patronului de la FCSB, cel mai probabil Sergiy Kryvtsov (31 de ani).

Baza sportivă a roș-albaștrilor va găzdui fotbaliști ucraineni de la Dinamo Kiev ca urmare a războiului iscat de către Rusia.

Becali: „Mâine mă întâlnesc cu Mircea Lucescu”

„M-a sunat Mircea Lucescu și m-a rugat că dacă putem și avem posibilitatea să găzduim echipa națională de tineret a Ucrainei. Nu, Dinamo Kiev, dar mai e vorba și despre trei jucători care vor juca în naționala Ucrainei peste o lună jumate. Am spus da, e posibil. Am zis că nu vreau nimic, că nu am niciun fel de pretenții, pentru că vreau să ajut și este posibil ca favorul ăsta pe care îl fac eu să se întoarcă printr-un contract pe o lună jumate cu trei jucători, Sydorchuk și încă doi jucători de la Șahtior care stau aici în Pipera și de joi se vor antrena cu echipa noastră. Eu l-am întrebat pe Meme: Dacă tot vor să se antreneze cu noi, nu mai bine e să se antreneze și în meci? Mircea Lucescu a zis că bineînțeles că da. Mâine mă întâlnesc cu Mircea Lucescu și cu jucătorii. Eu nu le dau niciun salariu. Păi, dacă se antrenează pe gratis și le dau posibilitatea să joace pe gratis, ar trebui să le iau bani (n.r. râde). Mircea Lucescu mi-a zis că e mai bine pentru ei să joace, deci vom semna un contract pe două luni

Căpitanul lui Dinamo Kiev poate juca și în locul lui Șut și în locul lui Edjouma. Altul e fundaș central de care avem nevoie. Oamenii vin să joace, nu să stea rezervă. Ei vor să se antreneze, dacă îi luăm în echipă, îi luăm să joace, nu să stea pe bancă.

Bineînțeles că pot găzdui și meciul lor de Youth League. Eu am dat ordin ca până vin ei să fie condiții de cinci stele.

Eu i-am zis și lui Mircea Lucescu că nu ai ce bani să le dai. Ăștia sunt milionari și nu cred că se gândesc ei la bani în momentul de față. O să le dau primă dacă câștigăm campionatul”, a spus Gigi Becali, la Digi Sport.

Citește și:

Le e teamă și de Dinamo: ”Cu sabia”

-->
Previous Mircea Rednic se operează: „Proteză la șold”
Next Filip dorit de o altă echipă din Liga 1

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.