Mircea Lucescu dorit de Eugen Voicu


-->

Echipa antrenată de Ovidiu Burcă a disputat în cantonamentul de vară mai multe amicale, printre care unul și împotriva echipei antrenate de Mircea Lucescu, Dinamo Kiev. Deși au pierdut la scor, „câinii” s-au bucurat să îl revadă pe fostul mare antrenor al lor.

Prezent ieri la EXCLUSIV DINAMO, Eugen Voicu a dat de înțeles că, în urma discuțiilor cu Il Luce, și l-ar dori la Dinamo în viitorul nu foarte îndepărtat.

„Ce pot să vă spun este că am avut o întâlnire cu domnul Mircea Lucescu și ne-am cunoscut. Ați vazut că ulterior a fost și un meci amical cu Dinamo Kiev. Înțeleg că este foarte posibil ca la anul să se întoarcă în România. A rămas că rămânem în contact și încercăm să punem umărul, probabil împreună. Cu experiența pe care o are, ar fi formidabil să îl convingem să ne stea alături.”

Ultimul sezon în Ucraina?

Mircea Lucescu, care pe 29 iulie va împlini 78 de ani, mai are un sezon de contract cu Dinamo Kiev, dar un cunoscut jurnalist din Ucraina a explicat că vara viitoare antrenorul român se va retrage definitiv din fotbal.

”Sunt 99% sigur că Mircea Lucescu se va retrage din fotbal la finalul sezonului. Mai are un an de contract și este ultima sa șansă să mai câștige un trofeu și să plece ca învingător. Sport.ro

Este fundamental să încheie sezonul cu un succes, altfel cariera sa se va încheia cu această pată. Sport.ro

Pentru Lucescu, și Conference League este un țel, dar trebuie să treacă de cele două tururi preliminare. Apoi va trebui să distribuie forțele pentru campionat și cupă.

Cred că viitorul antrenor al lui Dinamo Kiev va fi Shovkovskyi (n.r. – Oleksandr Shovkovskyi, fostul portar, în prezent secund), lucru remarcat și de Mircea Lucescu”, a explicat jurnalistul Ihor Tsyganyk, citat de publicația ucraineană Football.

Citește și:

Cum este atmosfera la hotelul lui Cristi Borcea din Olimp. Pe cine poți întâlni și ce spectacole sunt

Previous Dinamo are un nou director de marketing
Next El poate fi noul acționar de la Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *