--> -->

Mircea Lucescu dispus să revină la Dinamo


-->

Mircea Lucescu (76 de ani) lucrează la Dinamo Kiev din vara anului trecut și este cel mai vârstnic antrenor din Champions League însă tehnicianul se gândește la o revenire în fotbalul românesc.

Întrebat despre situația de la Dinamo, „Il Luce” a salutat revenirea lui Mircea Rednic și a spus că se bucură pentru egalul obținut contra celor de la UTA Arad, scor 2-2, în ciuda faptului că bucureștenii au avut un avantaj de două goluri, dar și un om în plus timp de o repriză.

Mircea Lucescu a lăsat o portiță deschisă atunci când a fost întrebat dacă este dispus să ajute și el Dinamo, club la care a jucat și a antrenat.

„Îmi pare bine că a făcut meci nul, că a luat un punct important. Punctul ăsta dă mult entuziasm și motivează jucătorii pentru următoarele jocuri. Prezența lui (n.r – Mircea Rednic) acolo este, din toate punctele de vedere, pozitivă.

Eu sunt afară, ei sunt aici. Eu nu cunosc nici măcar un jucător de la Dinamo. O să vină o vreme, pesemne, când o să pun și eu umărul. O să vină o vreme”, a spus Mircea Lucescu, luni, la revenirea în România.

Citește și:

FOTO Florin Cîțu, umilit cu o machetă. Marcel Ciolacu: ”Moțiunea va înregistra un scor astronomic”

Previous Dinamo își află astăzi adversarul din optimile Cupei României
Next Dinamo a fost sabotată: „O să vedeți voi”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *