Mircea Lucescu a vorbit despre demiterea lui Rednic


Dinamo l-a demis pe Mircea Rednic din funcția de antrenor principal și l-a numit pe Flavius Stoican, iar Mircea Lucescu este de părere că echipa va retrograda la finalul sezonului.

„A fost un moment în care cei ce s-au ocupat de echipa de fotbal s-au gândit mai mult la interesele lor, vânzând jucători și atât. OK, vinzi jucători, e normal. Cumperi, este la fel de normal. Dar nu au asigurat o continuitate!

Dar când schimbi 7-8 jucători anual, nu faci o echipă! Niciodată! Trebuie un nucleu de jucători atașați de club, de culori, iar în jurul lor manevrezi în funcție de interesele echipei. Nu știu dacă se salvează acum! Sunt oameni care trebuie să se ocupe.

Să se gândească ce înseamnă Dinamo, ce înseamnă acest brand, la fel ca Steaua și Rapid! Brandurile astea poartă în spate speranțele a zeci de mii de suporteri. Nu poți să-i faci peste noapte.

Fanii nu se pot transfera. Fiecare echipă are grupul ei de suporteri care se creează în ani de zile. Poți trăda pe oricine, dar nu culorile unei echipe. Când plângi pentru echipa aia, e imposibil să o faci pentru o altă echipă peste 50 de ani”, a declarat Lucescu pentru gsp.ro.

Citește și:

Best Western Premiun Inn, hotelul unde-ți poți petrece Sărbătorile în Sunny Beach

-->
Previous Steliano Filip îl distruge pe Rednic: „A avut rezultate și nu știu eu?”
Next Schimbare de acționar la Dinamo: „Aceștia vor să vină, să bage bani”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *