Mircea Lucescu a fost aseară la Dinamo și a lăudat un jucător: ”A fost excelent, numărul 1”


Dinamo a reușit aseară să iasă din pasa proastă și să urce în clasament tocmai pe locul 9 după victorie cu Hermannstadt, 3-0. ”Câinii” s-au descătușat sub privirile lui Mircea Lucescu, care a fost entuziasmat de un portarul Riccardo Piscitelli.

”Se pare că am venit cu noroc pentru Dinamo. E pentru prima dată după 30 de ani când vin la oficială aici! Nu-mi aduc aminte să mai fi fost. Mi-am dat seama că nu cunosc nici măcar intrarea. Mă bucur pentru Dinamo și pentru rezultat, pentru că era într-un moment foarte greu. Aveau nevoie de victorie. Au avut și șansă, portarul a fost excelent, a fost numărul 1, a dat încredere echipei.

Și Dinamo, și Steaua sunt într-un moment greu. E foarte greu să se stimuleze ca să iasă din astfel de situații. Au nevoie de suporteri. La ambele echipe au dispărut suporterii. E greu, poate că pe Dinamo o ajută aceste trei puncte. E păcat și de acest stadion, nu înțeleg de ce nu au renunțat unii la niște orgolii. E foarte greu de jucat în aceste condiții, pe acest stadion”, a declarat Mircea Lucescu.

Citește și:

A fost până în vară la Dinamo și a fost ofertat de FCSB. Ce răspuns a dat

Previous VIDEO Fabbrini, interviu după prima victorie cu Dinamo: ”Îl iubesc ca pe fiica mea”
Next A fost până în vară la Dinamo și a fost ofertat de FCSB. Ce răspuns a dat

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *