Mircea Lucescu a fost aseară la Dinamo și a lăudat un jucător: ”A fost excelent, numărul 1”


Dinamo a reușit aseară să iasă din pasa proastă și să urce în clasament tocmai pe locul 9 după victorie cu Hermannstadt, 3-0. ”Câinii” s-au descătușat sub privirile lui Mircea Lucescu, care a fost entuziasmat de un portarul Riccardo Piscitelli.

”Se pare că am venit cu noroc pentru Dinamo. E pentru prima dată după 30 de ani când vin la oficială aici! Nu-mi aduc aminte să mai fi fost. Mi-am dat seama că nu cunosc nici măcar intrarea. Mă bucur pentru Dinamo și pentru rezultat, pentru că era într-un moment foarte greu. Aveau nevoie de victorie. Au avut și șansă, portarul a fost excelent, a fost numărul 1, a dat încredere echipei.

Și Dinamo, și Steaua sunt într-un moment greu. E foarte greu să se stimuleze ca să iasă din astfel de situații. Au nevoie de suporteri. La ambele echipe au dispărut suporterii. E greu, poate că pe Dinamo o ajută aceste trei puncte. E păcat și de acest stadion, nu înțeleg de ce nu au renunțat unii la niște orgolii. E foarte greu de jucat în aceste condiții, pe acest stadion”, a declarat Mircea Lucescu.

Mircea Lucescu a vorbit și despre episodul în care a mers în vestiarul FCSB înaintea meciului cu Mlada Boleslav.

”Nu vreau să discut despre vizita mea la FCSB. Au comentat niște oameni care nu au habar de fotbal și de ce înseamnă să ajungi la un nivel la care nu te interesează decât performanța. O faci când ți se cere, când te roagă cineva să spui câteva cuvinte. Eu știu ce a însemnat pentru noi la Mondial când a venit un antrenor cu mare experiență și ne-a spus câteva cuvinte înainte de meciul cu Brazilia.

Fiecare jucător cunoaște istoria unui antrenor de succes și îl stimulează. O fac fără niciun fel de interes. Dacă aș putea să ajut Steaua să iasă din această situația, aș face-o din tot sufletul. La fel aș face și pentru Dinamo, și pentru altă echipă care ar reprezenta România în cupele europene”, a explicat ”Il Luce”.

Citește și:

A fost până în vară la Dinamo și a fost ofertat de FCSB. Ce răspuns a dat

Previous VIDEO Fabbrini, interviu după prima victorie cu Dinamo: ”Îl iubesc ca pe fiica mea”
Next A fost până în vară la Dinamo și a fost ofertat de FCSB. Ce răspuns a dat

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *