Mircea Axente, reproșuri după ce a fost dat afară de la Dinamo


Mircea Axente și-a reziliat astăzi contractul cu Dinamo după ce a fost exilat să se antreneze la Săftica cu foștii săi colegi care erau în aceeași situație cu el – fără nicio șansă să mai fie luați în lotul lui Dinamo. El a oferit primele reacții pentru Telekom Sport despre situația lui.

”Au fost 6 luni neplăcute, pentru că îmi doream să joc mult mai mult. Din păcate, consider că nu am avut suficiente şanse, chiar dacă s-a spus că aş fi primit. Ce pot să zic, în cele din urmă ne-am despărţit de comun de acord, le urez succes în continuare şi să îşi îndeplinească obiectivele.

Da, regret că aventura se încheie așa, am nimerit şi prima dată când am fost la Dinamo, au fost schimbări la nivelul conducerii şi nu am reuşit nici atunci să joc mai mult. Am venit acum cu mult entuziasm, din păcate, nu am fost primit atât de bine.

Se ştie că de la început o parte din suporteri care nu m-au agreat, din păcate. Cred eu că am început destul de bine sezonul, însă, din motive pe care nu le-am înţeles foarte bine, la un moment dat nu am mai jucat.

O altă problemă a fost că nu a existat comunicare foarte multă între noi şi conducere. Asta am simţit. M-am uitat şi la colegii mei și asta am simțit”, a declarat Mircea Axente.

Citește și:

INTERVIU PREMIUM N’Diaye: ”Dacă vorbești despre România în fotbal, vorbești despre Dinamo”

-->
Previous Achizițiile lui REDNIC. Dinamo își betonează defensiva și încearcă să acceadă în play-off
Next INTERVIU PREMIUM N’Diaye: ”Dacă vorbești despre România în fotbal, vorbești despre Dinamo”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *