Mioara Velicu: ”Indiferent de situație”


-->

Dinamo este în continuare în topul celor mai iubite formații din România, chiar dacă momentan nu o duce prea bine în clasament. Fanii dinamoviști sunt fideli. Una dintre cele mai cunoscute interprete de muzică populară și-a mărturisit iubirea pentru Dinamo. Este vorba despre Mioara Velicu, 77 de ani.

Mioara Velicu: ”Sufăr când Dinamo pierde”

Soțul Mioarei Velicu, Nicolae Martinescu, a fost campion olimpic și mondial de lupte greco-romane și a fost legitimat la Dinamo.

”Nu pot ține cu o altă echipă, sufăr când Dinamo pierde, chiar și acum. Țin cu Dinamo indiferent de situație. Mi-ar plăcea să antreneze  mai mult, să fie tot Dinamo care era odată. Să pună osul la treabă!

Eu nu m-am lăsat niciodată pe-o ureche, să trăiesc din amintiri. Așa ar trebui să facă și fotbaliștii”, a răspuns Mioara Velicu, atunci când Denise Rifai a întrebat-o dacă se salva Dinamo de la retrogradare, în cadrul emisiunii ”40 de întrebări” de la Kanal D.

Iuliu Mureșan despre situația de la Dinamo și salvarea de la retrogradare

Iuliu Mureșan îi asigură pe suporteri că lucrurile merg bine la Dinamo după ce a revenit Dusan Uhrin la echipă. 

”Încercăm să obținem cât mai multe victorii, apoi vedem ce se va întâmpla. Chiar dacă vom ajunge la baraj, echipa va crește ca exprimare, ca forță, și va rămâne în Liga 1.

Lucrurile au început să arate mai bine. Se vede de la un antrenament la altul. Eu merg acolo cât de des pot și am simțit. Am vorbit cu jucătorii și au un nivel de încredere foarte bun. Dusan a reușit la fel ca anul trecut. E un antrenor autoritar, e foarte important acest lucru. Pune accent pe partea fizică. A crescut nivelul și tăria antrenamentelor”, a declarat Iuliu Mureșan.

Citește și:

Dinu: ”Othello și muschetarul fără sabie”

Previous Jucătorul care vrea să continue la club
Next Ce se întâmplă în vestiarul lui Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *