Milionarul care ajută Dinamo: ”O să le dau bani din când în când”


Dinamo este o echipă care are nevoie de investitori serioși, oameni potenți financiar și în această idee Andrei Nicolescu încearcă să găsească soluții pentru a duce clubul la un alt nivel. Unul dintre oamenii care ar putea să investească la Dinamo este chiar Cristi Borcea, dar Mitică Dragomir explică de ce nu o face direct.

”Borcea și Nețoiu au făcut cu energia acum amândoi şi câştigă 100.000 de euro pe lună, doar din energie. Au câte o secretară sau un om care mai merge pe acolo să şteargă geamurile. 100.000 de euro de căciulă, la buzunar, din energie.

Cristi Borcea este om de 50-60 de milioane pe an. Fabrica lui de Butan îi dă 30-40 de milioane pe an. Nu a preluat Dinamo pentru că fotbalul e puşcărie. Eu nu luam Petrolul cu două milioane datorii? Este cea mai ieftină echipă de primă ligă din lume.

Dar mergi la puşcărie. Băi, fratele meu, nu mai vreau să trăiesc cu riscul ăsta. După Revoluţie, am stat 24 de ani în procese. Nu mai, gata. Încep să cazi. Vârsta nu iartă pe nimeni. Dar ei sunt speriaţi.

Păi, Borcea a făcut pe muchie, cinci ani de puşcărie nevinovat. El şi Neţoiu, nici Gică Popescu, Copos, Victor Becali nu aveau nici 1% vină. De asta n-a luat Dinamo, de frica puşcăriei. Am suferit destul. O să le dau nişte bani din când în când”, a spus Dragomir.

Citește și:

Șase motive să prinzi un last minute în Egipt

Previous Vali Lazăr la momentul adevărului: ”Nu m-aș mai certa”
Next Informații sigure despre investitori: ”A făcut treabă”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *