Miliardarul care ar fi putut prelua Dinamo


Dinamo are nevoie de un patron cu bani pentru a investi în transferuri de jucători de valoare, dar și a face din acest club să ajungă din nou să se bată la titlu.

Dumitru Dragomir, fostul președinte al LPF, vine cu o ipoteză surprinzătoare. El a declarat că Sebastian Ghiță ar fi putut ajunge patron la Dinamo, dacă ar fi fost în țară.

”E greu și pentru conducerea lui Dinamo. Avocatul acela nu e băiat rău. Nicolescu a fost avocatul lui Ghiță de la RTV, a făcut avere cu el. Îl lua Ghiță dacă era vreun fraier? Ghiță e deștept. A fost avocatul lui Ghiță. Am stat de vorbă de vreo două ori cu el, are minte

Dacă Ghiță era în țară, îl făcea Nicolescu să ia Dinamo, o spun în premieră acum. Și făcea din Dinamo… Îl făcea Nicolescu să se ducă la Dinamo, îl făcea patron. Și atunci făcea din Dinamo o echipă mare. Ghiță a fost sportiv mare.

Știu că îi place fotbalul. L-a speriat pușcăria, cei care au intrat acolo de la fotbal. Pe toată lumea, nu numai pe Ghiță. Pe toți i-a speriat. Ghiță e un titan și băiat deștept. E în primii 15 ai acestei țări ca bogăție. E unul din marii milionari ai țării.

Din sportiv, a reușit pe propriile lui puteri și uite unde a ajuns. Încă o dată spun, fac pariu pe orice că se ducea la Dinamo. Sau la Petrolul”, a declarat Dragomir la Fanatik.

Citește și:

Hatshepsut, istoria primei femei faraon

Previous Veste mare despre noul stadion Dinamo
Next Game over pentru Burcă. De ce depinde totul

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *