Mijlocașul care lua Cupa Ligii cu Dinamo se poate întoarce: „Bineînţeles”


Plecat de aproape trei ani de la Dinamo, jucătorul cu gol în poarta FCSB-ului într-un meci de Cupă Ligii, din semifinale, nu ar spune nu unei reveniri în ”Ştefan cel Mare”. Cel puţin asta a afirmat tatăl său.

În prezent, Patrick este jucătorul Daciei Unirea Brăila și este antrenat de tatăl său. Tânărul de 23 de ani marchează pe bandă rulantă. Florentin Petre a declarat pentru FANATIK.ro:

”Cu siguranţă! Şi eu mi-aş dori să revină! Bineînţeles. Pentru că eu am fost întotdeauna adeptul profesionalismului şi al corectitudinii. Vom vedea ce va fi pe viitor. La Dinamo sau în altă parte. Important e să aibă continuitate, să marce goluri şi să fie sănătos, ceea ce slavă Domnului se întâmplă”, a declarat Florentin Petre pentru Fanatik.

”El se pregăteşte foarte bine, a dat o grămadă de goluri la Brăila. Să îţi spun sincer ar juca fără nicio problemă la Dinamo! Fără nicio problemă! E foarte bine şi sunt foarte mulţumit de felul în care se prezintă la antrenamente şi ce face când intră pe teren. Da! Patrick se uită la meciuri, e în continuare foarte implicat emoţional”, a mai adăugat Florentin Petre.

Patrick Petre a început fotbalul la Dinamo, iar la profesionişti, pe lângă echipa ”câinilor” a mai evoluat pentru Sepsi, Poli Iaşi şi Farul, până să ajungă la Dacia Unirea Brăila.

Citește și:

Un vârf Grozav: hattrick!

 

Previous Revine la Dinamo? „Bineînțeles. Aș reveni indiferent de situație”
Next Play-off sau play-out? Statistici exclusive

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *