Mijlocaș al lui Bilbao despre Dinamo: ”Unul dintre cei mai dificili advesari”


Dinamo poate profita de avantajul pe care îl are – dat fiind că sezonul de La Liga va începe la sfârșitul lui august. Antrenorul lui Bilbao, „Cuco” Ziganda spune că este conștient de asta și nu se bucură deloc că a căzut cu echipa din Ștefan cel mare.

„Am picat cu un «clasic» al fotbalului românesc, are un antrenor care cunoaște bine fotbalul spaniol, și ca jucător, și ca antrenor. Vom pregăti meciul cât mai bine posibil, cu o mentalitate optimistă.

Dinamo e mai avansată în pregătire și vom lua toate măsurile pentru a contracara acest lucru. Cunoaștem țara și terenul de joc. Athletic a jucat acolo finala Europa League din 2012. Rezultatul de atunci, 0-3, nu era cel dorit, dar avem amintiri plăcute pentru tot ceea ce a semnificat acel meci”, a declarat noul antrenor al bașcilor.

Și jucătorii lui Bilbao se tem de Dinamo:  „Vom întâlni unul dintre cei mai dificili adversari, dar vom începe să pregătim meciul, să urmărim clipuri video cu ei, ca să fim în cele mai bune condiţii la meci”, a spus mijlocașul Markel Susaeta.

Previous Cum ar putea arăta primul ”11” al lui Dinamo cu Juventus București
Next EXCLUSIV Cum îi va ajuta Paul Anton pe jucătorii străini

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *