--> -->

Mihalcea o vede favorită pe Dinamo la baraj


-->
Dinamo va juca barajul pentru a rămâne în Liga 1 in luna mai. Momentan, e greu de spus cine ar putea să-i fie adversară. În cele două meciuri decisive pentru rămânerea în Liga 1, Dinamo poate da peste Unirea Slobozia, echipă care este pregătită de Adrian Mihalcea (45 ani).

Cu toate acestea, în eventualitatea unui viitor duel, fostul antrenor și jucător al „câinilor” mărturisește că un club din Liga 1 pornește cu avantaj în fața oricărei echipe din eșalonul secund.

„Este posibil și lucrul acesta (n.r. – ca Unirea Slobozia să o întâlnească pe Dinamo în barajul de promovare). Trebuie să recunosc, ritmul de joc și intensitatea Ligii 1 sunt superioare celor din Liga 2. Dar sunt aceste trei echipe, Petrolul, Hermannstadt și Universitatea Cluj, cu loturi foarte bune, cu jucători din Liga 1. Celelalte suntem outsideri.

Nu am jucat foarte multe meciuri la o intensitate mare. De lucrurile acestea mă lovesc și eu în playoff, din 3 in 3 zile jucăm meciuri și avem momente când suntem depășiți. E logic să fie această diferență între Liga 1 și Liga 2, având în vedere bugetele. O echipă din Liga 2 nu cred că are un buget mai mare de 2 milioane de euro”, a declarat Adrian Mihalcea la Ora Exactă în Sport, la PRO Arena.

Citește și:

Carla’s Dreams: ”Mai ușor cu mască, mă ajută”

-->
Previous Modalitate prin care Dinamo se poate salva
Next OFICIAL Ce datorii are Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.