Mihalcea, declarații după rușinea cu Sepsi


Adrian Mihalcea a vorbit după partida pierdută cu Sepsi, 1-3, din Ștefan cel Mare, care a reprezentat practic debutul său pe banca ”câinilor”.

”E o înfrângere dureroasă, am suferit enorm pe partea fizică, am avut penalty ratat, sincer n-am văzut diferența între o echipă în 10 și una în 11. Am părut o echipă dezorganizată. Au avut un plus din punctul de vedere al pregătirii fizice. Cu puțin noroc puteam scoate un rezultat de egalitate.

Nu mă îngrijorează, când nu poți să alergi, nu poți face alte lucruri nici din punct de vedere tactic, trebuie să încercăm să remediem până la meciul de Cupă de joi.

Dacă vrem să ne gândim doar la lucruri negative credem că toate ni se întâmplă numai nouă. Problemele noastre sunt altele nu acestea de ploaie. Încercăm să jucăm finala Cupei în prima fază, nu ne gândim să sacrificăm Cupa, vom merge pe ambele fronturi și eu zic că băieții au conștientizat că dacă jocul lor va fi la fel vom avea foarte mult de suferit.

Jucătorii sunt dezamăgiți, sunt obosiți, supărați că nu am scos un rezultat bun, nu s-a pierdut nimic, suntem într-un punct în care putem să ieșim din această zonă a clasamentului. Nu trebuie să dezarmăm, să ne fie frică să jucăm. A fost doar un meci cu o echipă bună și nu putut să câștigăm.

Nu e vina lui Perovic că nu a reușit să marcheze din penalty. Am fi putut să echilibrăm jocul”, a declarat Adrian Mihalcea.

Citește și:

Dinamo – Sepsi / Parfum de Liga 2 în “Ștefan cel Mare”?

-->
Previous Explicații după Dinamo-Sepsi, 1-3: ”Dintr-o eroare. A fost dat negativ”
Next Noul președinte al lui Dinamo are un obiectiv clar: ”De aceea am fost trimis”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *