Mihai Teja, dezvăluiri și declarații FOARTE TARI despre Dinamo


Incredibil, dar adevărat. Cu o strategie mult mai bună decât a dinamoviștilor, dar cu cel mai MIC buget din campionat, Gaz Metan Mediaș este pe locul 4, la doar 3 puncte de CFR Cluj, care este liderul Ligii 1. Medieșenii îl au antrenor pe Mihai Teja, antrenorul care a avut ocazia să antreneze și în Ștefan cel Mare.

”Sigur că nu mi-a convenit că am plecat după un timp atât de scurt de la Dinamo. Nici n-am avut când să demonstrez ceva! Eram tânăr, îmi doream foarte mult să arăt că eram capabil s-o conduc pe Dinamo, chiar mă bucuram că ajunsesem la un brand de top. Nu s-a putut.

În cazul lor, cum îți așterni, așa dormi. Dacă ai o strategie, poți să faci ceva pe un termen mai lung. Așa, de la o lună la alta nu mai e bun antrenorul, nu mai sunt buni jucătorii… Pierdem un meci, îi dăm afară pe toți și aducem alții, batem pe cineva și suntem cei mai buni din România… Nu se poate așa, trebuie să existe un echilibru! Dă-i unui antrenor măcar șase luni! De patru ani, de când am plecat eu de la Dinamo, s-au schimbat zece-cincisprezece antrenori la fiecare șase luni! Se poate așa dacă vii cu lista: Neymar, Messi, Hazard, Ronaldo. Geniile nu mai au nevoie să se acomodeze, jucătorii normali trebuiesc integrați într-o echipă, necesită un timp.

Eu unu nu am simțit problema banilor la Dinamo, dimpotrivă, salariile erau la zi. Cele mai multe salarii erau de patru mii, cinci mii. Mai erau jucători care săreau la șase sau șapte mii. Clubul era în insolvență atunci, azi sunt salarii mai mari. Nu s-a plâns nimeni de lipsa banilor cât am fost acolo, din acest punct de vedere e un climat foarte bun la Dinamo, jos pălăria! Și mă refer exclusiv la perioada de după plecarea mea, că mai știu ce s-a petrecut. De exemplu la Mediaș e cel mai mic buget din campionat”, a declarat Mihai Teja pentru ediția tipărită a Gazetei Sporturilor.

Citește și:

Un dinamovist este umilit: „E un fricos!”

-->
Previous A dat cărțile pe față! De ce nu a ajuns Prunea la Dinamo
Next Un dinamovist este umilit: "E un fricos!"

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *