Mihai Stoichiță, radiografie nemiloasă. Dezvăluiri despre venirea lui Contra


Mihai Stoichiță a dezvăluit în această seară despre copilăria sa petrecută în Ștefan cel Mare și spune că regretă situația în care a ajuns Dinamo. El l-a remarcat pe Ahmed Bani și a vorbit și despre posibila întoarcere a lui Cosmin Contra.

”Nu, nu cred că va ajunge în situația asta, să retrogradeze. Oricum este tragic pentru Dinamo, ce i se întâmplă la ora actuală. O echipă care ne obișnuise să ia campionate, să se bată pentru cupe europene. Eu am copilărit aici. Eu nu-mi aduc aminte să fi trăit vreo astfel de situație Dinamo. Pe vremea aia erau și niște fotbaliști. Mi-era rușine când ne chema la echipa mare, să mă antrenez lângă ei. Erau niște monștri sacri atunci, Dinu, Lucescu, Dumitrache, Radu Nunweiller, toți ceilalți care ai fost. E îngrijorător. Ahmed Bani mi-a plăcut de la Dinamo, e un jucător talentat, a intrat spre sfârșit.

Este o stare psihică extrem de apăsătoare la Dinamo, ăștia micii de la Steaua n-au avut niciun fel de emoții pe final.

Se preconizează că Dinamo va fi în semifinală la juniorii de Elită. În fiecare an a fost ori câștigătoare, ori în finală, unde sunt jucătorii? L-am văzut pe Moldoveanu astă seară, atât.

Gurile de oxigen văd că vin din partea celor care iubesc Dinamo. Dar nu știu câtă potență financiară au fără un fond de investiții. Nu mă pricep la astfel de probleme, dar le va fi foarte greu.

Deocamdată au antrenor, pe Mihalcea, care este din echipa lui Cosmin. E un act de curaj să vii la Dinamo, criză financiară, fel și fel de lucruri în dezacord între oamenii care fac parte din clubul ăsta. A avut un curaj extraordinar Mihalcea, e un tip serios, muncitor, dinamovist, eu cred că va reuși să-i redreseze. Dar e greu să motivezi o echipă care nu știe unde stă. Ei nu știu care e domiciliul lor încă din toate punctele de vedere. Finala de Cupă s-a hotărât din primele două meciuri. Un Dinamo-Steaua fără spectatori nu am mai văzut niciodată. Este prima dată, tragic”, a declarat Mihai Stoichiță.

Citește și:

Negoiță a sunat după meci un antrenor să vină să salveze Dinamo

-->
Previous Negoiță a sunat după meci un antrenor să vină să salveze Dinamo
Next Mihalcea a izbucnit la finalul meciului și a dat ultimatum

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *