Mihai Stoichiță, radiografie nemiloasă. Dezvăluiri despre venirea lui Contra


Mihai Stoichiță a dezvăluit în această seară despre copilăria sa petrecută în Ștefan cel Mare și spune că regretă situația în care a ajuns Dinamo. El l-a remarcat pe Ahmed Bani și a vorbit și despre posibila întoarcere a lui Cosmin Contra.

”Nu, nu cred că va ajunge în situația asta, să retrogradeze. Oricum este tragic pentru Dinamo, ce i se întâmplă la ora actuală. O echipă care ne obișnuise să ia campionate, să se bată pentru cupe europene. Eu am copilărit aici. Eu nu-mi aduc aminte să fi trăit vreo astfel de situație Dinamo. Pe vremea aia erau și niște fotbaliști. Mi-era rușine când ne chema la echipa mare, să mă antrenez lângă ei. Erau niște monștri sacri atunci, Dinu, Lucescu, Dumitrache, Radu Nunweiller, toți ceilalți care ai fost. E îngrijorător. Ahmed Bani mi-a plăcut de la Dinamo, e un jucător talentat, a intrat spre sfârșit.

Este o stare psihică extrem de apăsătoare la Dinamo, ăștia micii de la Steaua n-au avut niciun fel de emoții pe final.

Se preconizează că Dinamo va fi în semifinală la juniorii de Elită. În fiecare an a fost ori câștigătoare, ori în finală, unde sunt jucătorii? L-am văzut pe Moldoveanu astă seară, atât.

Citește și:

Negoiță a sunat după meci un antrenor să vină să salveze Dinamo

Previous Negoiță a sunat după meci un antrenor să vină să salveze Dinamo
Next Mihalcea a izbucnit la finalul meciului și a dat ultimatum

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *