Mihai Stoica nu-și revine după derby. Ce a putut să scrie


Mihai Stoica nu-și revine după derby de România, partidă în care Dinamo a condus cu 2-0 până în minutul 83. Așa că a scris un nou mesaj pe facebook care-i va face pe fanii dinamoviști să nu-și schimbe atitudinea fată de managerul sportiv al FCSB.

”Statistici derby conform Instat:
– șuturi 7-21
– pase precise 186-476
– posesie 30,5%-69,5%
Îi vreau în play-off😉”, a scris Mihai Stoica pe facebook.

Ce scria imediat după meci:

”Toată săptămâna premergătoare derby-ului am vorbit cu respect despre Dinamo, asta din considerație pt conducători, antrenori și fotbaliști (mai ales pt Torje, pe care l-am apreciat mereu). Cu toate astea, mi-a fost înjurată oribil familia pe tot parcursul jocului.

Pentru cretinii cărora le ies din gură asemenea mizerii, mă bucur sincer. Salutări de la Teixeira…și un mic x la Giurgiu, să fie bine ca să nu fie rău”.

Previous Miriuță, declarații RĂZBOINICE
Next ULTIMA ORĂ Borcea a fost achitat! Ce au pățit frații Becali

2 Comments

 1. Cucu
  februarie 20, 2018
  Răspunde

  Poți să ai multa școală.Poti sa ai super functii,dar când ești un pupincurist de meserie și se vede clar că esti și pe deasupra tot timpul te ti de miștouri la adresa dinamoviștilor și altora din campionat,cum crezi că poți fi tratat? Vă lăudați cu o echipa de milioane de euro și vă bucurați de 2-2 făcut cu Dinamo,de parcă castigasera-ti Liga Campionilor. 😉 Nu va faceți griji,că nu veți câștiga campionatul,nici anul asta,cu toată echipa aia a voastră,scumpă. 😉 Hai CFR! 😁

 2. custov
  februarie 20, 2018
  Răspunde

  mm, tu ceri mereu galeriei sa-ti cante imnul familiei tale si apoi te superi .

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *