--> -->

Mihai Stoica nu se dezminte. O nouă ironie la adresa lui Dinamo


-->
Mihai Stoica nu de dezminte, chiar dacă echipa la care este manager sportiv a ieșit din cupele europene și nu o duce prea bine nici în campionat, chiar dacă au investit în fiecare pauză competițională foarte mulți bani în jucători. Totuși, are timp de ironii.

„Oamenii cu mileurile poate nu știu, dar noi am jucat șase meciuri anul acesta în Europa. Recordul oamenilor cu mileurile în ultimii ani e de două meciuri jucate. Zero-zero-două, din play-out e mai greu. E greu să facă mișto de mine unii care sărbătoresc incendieri”, a spus Mihai Stoica la Digi Sport.

Totul a pornit înaintea meciului direct din acest sezon, FCSB-Dinamo, când managerul sportiv al rivalilor s-a arătat deranjat că trupa din Ștefan cel Mare și-a trecut mesajul „Doar Dinamo București” pe tricouri.

“Când echipa care câștigă play-out-ul va avea drept de joc în cupele europene, atunci voi răspunde și eu la ironiile ieftine. Atât de ieftine cât sunt echipamentele unora. Am văzut că Dinamo și-a trecut pe tricouri. Vă dați seama, cât de mic poți să fii, dacă legitimezi un gest stupid al unor suporteri.

Bineînțeles că tu l-ai făcut, nu aveau ăia bani. Unii joacă în cupele europene, alții se pregătesc să dea mileurile jos de pe televizor și să se uite la el. Bineînțeles, nu la posturile care transmit cupele europene, pentru că apoplexia nu e foarte plăcută”, declara Mihai Stoica înaintea primul meci direct din acest sezon.

Citește și:

EXCLUSIV Cine câștigă cei mai mulți bani acum la Dinamo. 4 salarii de 10.000 de euro net pe lună

-->
Previous EXCLUSIV Cine câștigă cei mai mulți bani acum la Dinamo. 4 salarii de 10.000 de euro net pe lună
Next În ce stadiu mai e procesul lui Negoiță cu Bărboianu. La ce sumă de plată s-a ajuns

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.