Mihai Răduț a clarificat situația. Ce spune despre un transfer la Dinamo


Mihai Răduț a fost un nume vehiculat în această iarnă pentru un viitor transfer la Dinamo, Mircea Rednic punându-l în capul listei de achiziții. Din păcate, înfrângerea cu Astra i-a stricat planurile ”Puriului”, având în vedere că bugetul pentru salarii și cel de transferuri este mult mai mic, având în vedere că echipa are șanse mari să joace încă un an în play-out. Jucătorul a clarificat situația.

„Nu exclud această posibilitate, dar momentan nu ştiu cât de mari sunt şansele să mă întorc în Liga I. Au existat într-adevăr câteva discuţii cu cei de la Dinamo, şi în trecut, după cum bine ştiţi. Mircea Rednic este un antrenor pe care îl apreciez şi cu care am discutat de mai multe ori.

Niciodată n-am reuşit să ne punem de acord. E greu, eu mai am contract un an şi, având în vedere situaţia lui Dinamo, ei pot transfera doar jucători liberi de contract. Ar fi destul de greu ca eu să plec liber de la Poznan. Da, erau şansele mai mari.

Mircea Rednic e un antrenor foarte bun, toată lumea din Liga I ştie acest lucru, dar până la urmă antrenorul ţine 60-70 la sută din echipă, restul jucătorilor trebuie să facă ce li se spune, să aibă calitate, să facă treaba asta, să aibă şi puţină şansă şi, cu siguranţă, pot urca în clasament. Nu cred că Dinamo sau fanii lui Dinamo se gândesc la retrogradare, chiar dacă situaţia în momentul de faţă aşa o arată” , a declarat Mihai Răduţ pentru Telekom Sport.

Citește și:

Propunere de TITLU. Lovitura pe care Mircea Rednic poate să o dea la Dinamo

-->
Previous Ce a făcut Dinamo în primul amical din această iarnă
Next Care este situația lui Salomao. Ce i-a spus la amical lui Contra

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *