Mihai Popescu se întoarce în Liga 1


-->
Farul Constanța a anunțat că l-a transferat pe Mihai Popescu (29 de ani), fundaș central.

Popescu vine de la Heart of Midlothian, echipă din Scoția, și a semnat un contract valabil pe două sezoane cu echipa lui Gică Hagi. În sezonul trecut, fudașul a jucat sub formă de împrumut la Hamilton Academical FC, o echipă din eșalonul secund scoțian.

„Fundașul central Mihai Popescu este de astăzi noul jucător al formației noastre după ce a semnat un contract valabil pentru următorii doi ani. În vârstă de 29 de ani (7 mai 1993) și 1,88m, Mihai Popescu a mai evoluat în carieră pentru Dinamo, Dunărea Călărași, FC Voluntari, St. Mirren (Scoția), Hearts of Midlothian (Scoția).

În palmaresul său figurează Cupa Ligii câștigată cu Dinamo în 2017 și SuperCupa României obținută cu FC Voluntari în 2017”, a transmis Farul pe site-ul oficial al clubului.

În sezonul recent încheiat, Popescu a bifat 31 de meciuri în liga a doua scoțiană, a marcat un gol și a oferit un assist.

Acesta a evoluat la Dinamo în sezoanele 2016-2017, 2017-2018 și 2018-2019. Prima experiență în străinătate a avut-o la St. Miren, în Scoția, în partea a doua a stagiunii 2018-2019, când fost împtumutat de echipa din „Ștefan cel Mare”

Citește și:

Răuță refuză să continue cu Dinamo: ”Banii în 2023”

Previous Florin Prunea: „Nu rezistă nici în Liga 2!”
Next Steliano Filip poate rămâne la Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *