Mihai Pintilii, dezvăluiri incredibile despre Dan Nistor: ”Nu s-a urcat”


Mihai Pintilii a făcut dezvăluiri incredibile despre finul său, Dan Nistor, pe care recunoaște că a încercat să-l convingă să vină la FCSB. El explică de ce căpitanul ”câinilor” s-a gândit să treacă în curtea marii rivale a echipei din Ștefan cel Mare.

”Nu aș veni pentru că Dinamo nu și-ar permite să mă oferteze. Eu sunt la cel mai bun club din România unde se plătesc cele mai mari salarii. E foarte greu să facă cineva concurență cu Steaua la bani. Aici e problema, de asta e diferența aceasta între mine și Nistor.

Ce să fac eu mai mult? Dacă Dinamo i-ar fi oferit câtuși de puțin cât îi oferea Steaua, Nistor, săracul, probabil nu se mai gândea la transfer. Ar fi zis „NU!” din prima. Dar având salariul pe care îl are la Dinamo și Gigi Becali, Steaua, oferindu-i dublu sau poate mai mult cu tot cu prima de instalare, era normal să te gîndești, ca și el, la un transfer. Dan are 30, 31 de ani. Deja la el e ultimul tren. Are un copil și e normal să se gândească și el la viitorul lui… Acum, dacă nu s-a făcut… A trecut… A plecat trenul din gara lui Nistor și el nu s-a urcat…

Eu am zis-o tot timpul că Nistor este singurul jucător care face diferența la Dinamo. Dacă Nistor nu ar fi în formă, eu cred că Dinamo ar fi în locul Voluntariului! Dan Nistor ține Dinamo la ora actuală unde e. El încearcă să-i ducă în play-off. Dacă el nu e în formă, va fi foarte greu pentru Dinamo să ajungă în primele șase!”, a declarat Mihai Pintilii într-un interviu pentru fanatik.ro.

Citește și:

Ipoteză șocantă despre Claudiu Niculescu

Previous Decizie SURPRINZĂTOARE a lui Mircea Rednic înaintea derby-ului. Cum ar putea să joace
Next Ipoteză șocantă despre Claudiu Niculescu

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *