Mihai Neicutescu a spart gheața în Liga a II-a: ”Îmi doresc să marchez și pentru Dinamo”


În plină căutate de atacanți, jucătorii împrumutați de Dinamo în Liga a II-a încep să își confirme valoarea.Golgheterul de anul trecut al lui Dinamo Under 19 a spart gheața în Liga a II-a după ce marcase deja două goluri într-un amical jucat pentru Chindia împotriva FCSB-ului. Mihai Neicutescu (18 ani) a înscris aseară la Iași ultimul gol pentru echipa din Târgoviște la care este împrumutat un an. Știința Miroslava – Chindia s-a terminat 0-9. De asemenea, el a reușit și o pasă decisivă.

ȘTIINŢA MIROSLAVA – CHINDIA TÂRGOVIŞTE 0-9 (0-4)
Cherchez 12′, Bâtfoi 32′, Săvoaia 36′ – autogol, Honciu 38′, 79”, L. Mihai 74′, 83′, C. Stoica 89′, Mihai Neicutescu ’90

Mi-am dorit mult să marchez și să sparg gheața în Liga a II-a. Acum trebuie să rămân constant și să marchez de la meci la meci dacă se poate. Îmi doresc mult să marchez și pentru Dinamo dar deocamdată eu joc pentru Chindia și vreau să-mi fac treaba cât mai bine aici și să demonstrez când mă voi întoarce în Ștefan cel Mare că merit o șansă să joc la această echipa la care visez de când eram mic să evoluez”, a declarat Mihai Neicutescu pentru doardinamo.ro.

Citește și:

Mesajul lui Claudiu Bumba după ce și-a reziliat contractul cu Dinamo

-->
Previous Mesajul lui Claudiu Bumba după ce și-a reziliat contractul cu Dinamo
Next ECONOMIE Cât câștigau pe lună împreună Bumba, Busuladzic și Albin

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *